Pokiaľ chceme nájsť luxusné spracovanie a originálny dizajn smartfónu s operačným systémom Android, stačí sa poobzerať po značkách ako Vertu alebo Gresso. Zdá sa však, že sa dá ísť ešte ďalej.

Konkrétne ide len nedávno predstavený iPhone 6S, pričom už v minulosti sme mohli vidieť rôzne limitované edície alebo zlaté prevedenia iPhone zariadení, ktoré pochádzali z dielne externých úpravcov, respektíve spoločností.

Ruska luxusná šperkárska spoločnosť Caviar však všetkým úpravám Apple smartfónu nasadila korunu.

Za iba približne 3200 dolárov totižto môžete získať limitovanú edíciu smartfónu iPhone 6S, ktorá má na zadnej strane umiestnený emblém zo zlata zobrazujúci hlavu ruského prezidenta Vladimíra Putina, pričom je táto strana obohatená o textúru z titánu, ktorá symbolizuje silu a neporaziteľnosť vodcu.

putin-iphone(1)

Celé dielo je zabalené v úhľadnom drevenom boxe a ako darček dostanete autonabíjačku úplne zadarmo. Pri danej nákupnej cene by bolo asi nemiestne si za ňu vypýtať peniaze.

iphone-box

Pokiaľ máte o tento „unikát“ záujem, poponáhľajte sa. K dispozícii je len 63 kusov a nájdete ho na stránkach spoločnosti Caviar. спасибo (spasibo).

putingif