Monitor Samsung SE370

Juhokórejský gigant prináša na spotrebiteľský trh ďalšiu užitočnú a zároveň i unikátnu vec. Ak používateľ disponuje mobilným telefónom s podporou pre štandard Qi, nový monitor so značkou Samsung mu dokáže dobiť energiu bez asistencie akýchkoľvek káblov.

Smartfón stačí pritom iba položiť na určené miesto v stojane a o nič iné sa už ďalej netreba nestarať. Novinka nesie označenie SE370 a podľa výbavy je jasné, že má namierené do herného priemyslu. S funkcionalitou AMD FreeSync či odozvou iba 4 milisekundy poteší asi každého, kto obľubuje tráviť čas najmä pri akčných hrách z pohľadu prvej osoby.

Integrovaná nabíjačka tak umožní hráčom bez akýchkoľvek starostí sústrediť pozornosť na dianie vo virtuálnom svete, pričom sa im počas zábavy dopĺňa batéria a zároveň majú vďaka skvelému umiestneniu mobilného zariadenia prehľad aj nad prichádzajúcimi upozorneniami, takže nezmeškajú hovor alebo dôležitý e-mail.

Monitor Samsung SE370 Monitor Samsung SE370

Cenu alebo dostupnosť Samsung zatiaľ bližšie nešpecifikoval. Zákazníci budú mať na výber z typických uhlopriečok – od 23 až po 27 palcov. Monitoru samozrejme nechýbajú ani väčšie pozorovacie uhly (178 stupňov) a samotné rozlíšenie dosahuje 1920×1080 pixelov, čo je v technickom preklade ‚Full HD‘.

https://www.youtube.com/watch?v=D_uNw-ueAZM