LG nedávno rozposlal pozvánky na udalosť, počas ktorej by mal predstaviť svoju novú vlajkovú loď. Tlačová konferencia sa bude konať už 28. apríla a prebiehať bude simultánne v New Yorku, Soule, Londýne, Paríži, Singapure a v Instanbule.

So sloganom „See the Great, Feel the Great,“ sa neočakáva nič viac a nič menej, než vlajková loď s najnovšími a najvýkonnejšími špecifikáciami, zaujímavým dizajnom a prémiovým spracovaním, vrátane skutočnej kože, čo LG naznačil priamo na svojej pozvánke. Medzi špecifikáciami by sa mal objaviť displej s Quad HD rozlíšením, Snapdragon 808 alebo 810 a 16 Mpx fotoaparátom a optickou stabilizáciou obrazu.

pozvanka
Pozvánka na predstavenie LG G4

 

Zmenou by podľa kórejských médií malo prejsť aj používateľské rozhranie. To by malo byť rozdelené do dvoch režimov, z ktorých jeden by mal byť bežný, pre ľudí, ktorí chcú smartfón bez tony nastavení. Ten druhý by mal byť pre „expertov“. Jedným z príkladov, ako to bude fungovať je aplikácia fotoaparátu, v ktorej sa v režime pre expertov otvoria skryté nastavenia. Podobným štýlom by mali byť poňaté aj ďalšie aplikácie.