Úvod Konkurencia Apple Číňan si chce našetriť na nový iPhone: Neuveríte, čo kvôli tomu spravil...

Číňan si chce našetriť na nový iPhone: Neuveríte, čo kvôli tomu spravil so svojou priateľkou!

34

Mladý Číňan chce novo predstavený smartfón z dielne Apple tak veľmi, že by preň spravil takmer všetko. Rozhodol sa dokonca zapožičať svoju priateľku takmer hocikomu, kto o ňu bude mať záujem.

Tento skutočne zaujímavý príbeh sa odohráva v čínskom Šanghaji. 25-ročný Wei Chu sa rozhodol postaviť pred Songjiangskú univerzitu s transparentom, na ktorom bolo napísané „Zdieľam priateľku,“ pričom ponúkal ju k zapožičaniu za relatívne malý poplatok.

wei-iphone
25-ročný Číňan stál pre univerzitou s týmto transparentom. Na zapožičanie ponúkal svoju priateľku

Cena sa pohybovala od 1,20€ za 1 hodinu, cez 6€ na deň až po 60€ na celý mesiac. Ak si myslíte, že Wei Chu svoju priateľku prenajíma na prostitúciu, mýlili by ste sa. Ako sám doplnil, dovolené je takmer všetko okrem sexu. Jeho priateľku tak môžete zobrať na večeru, alebo ju poprosiť o doučovanie. Aj napriek tomuto obmedzeniu sa mladík nemôže sťažovať na malý záujem.

wei-iphone-5 wei-iphone-6

21-ročná Xiaomi Ai so zapožičaním súhlasila

Všetci tí, ktorí majú o jeho priateľku záujem k nej dostanú jej životopis a to aj s informáciami ako výška, váha a koníčky. Nechýbajú ani fotografie, pričom mladá, 21-ročná Xiao Ai s celým plánom súhlasí a je pripravená sa nechať „zapožičať.“

wei-iphone-4
Číňanova priateľka vám mohla robiť spoločnosť pri večeri či pomôcť vám s doučovaním

Ľudia sú pre nové zariadenia schopní spraviť takmer čokoľvek. V roku 2011 jedno mladé dievča za nový iPhone ponúkalo svoje panenstvo. O rok na to mladík za iPhone 5 predal svoju ľadvinu, zatiaľ čo minulý rok dvaja rodičia predali svoje tri novo narodené deti za nové telefóny od Apple. Určite vás neprekvapí, že všetky tieto prípady pochádzajú z Číny.

Zdroj: D, I