Úvod Hry Fieldrunners 2 pre Android už v apríli, zapíšte sa do closed beta

Fieldrunners 2 pre Android už v apríli, zapíšte sa do closed beta

0

Vývojárske štúdio Subatomic Studios včera oznámilo, že ich populárna hra Fieldrunners po dlhej dobe dostane pokračovanie. Hra sa volá Fieldrunners 2 a na Google Play sa dostane už tento apríl. Vývojári však hľadajú nádejných beta testerov, ktorí by im pomohli hru otestovať ešte predtým ako sa dostane na Google Play. Ak sa cítite odvážne, môžete sa prihlásiť.

Hra sa na iOS vyskytuje už nejaký ten čas a ponúka jeden z najlepších zážitkov spomedzi všetkých hier, ktoré sa špecializujú na Tower Defense žáner. Kampaň trvá slušných 20 hodín a levely ponúkajú prostredie od púští až po sopky plné lávy.

fieldrunners2-1

Ak by ste sa chceli prihlásiť do uzatvoreného beta testovania, zamierte na tento odkaz. Vývojári oznámili, že ak Vás vyberú do beta testu, všetko potrebné dostanete už o pár dní. Cena hry zatiaľ nie je známa, no ak by sme sa mali orientovať podľa verzie pre iPhone a iPad tipovali by sme to pod €1. HD verzia pre iPad však stojí slušných $5.

Niektoré spoločnosti však zvyknú hry naceniť podľa toho na akej platforme sa vyskytujú. Jedným príkladom je fínske vývojárske štúdio Rovio, ktoré Angry Birds pre Android sprístupnili zadarmo, zatiaľ čo majitelia iOS zariadení museli platiť. Hneď ako budeme vedieť viac informácií Vás budeme informovať.

Zdroj: SubAtomicStudios via Phandroid