Úvod Výrobcovia HTC HTC One dostáva cenu v Nemecku, zn.: nebude to lacné

HTC One dostáva cenu v Nemecku, zn.: nebude to lacné

3

Ešte ste sa nerozhodli, či si vyberiete HTC One? Vôbec sa Vám nečudujem. Novinka od HTC je ako sladko-kyslá príchuť, ktorá nemusí chutiť všetkým. Okrem toho sa chystá predstavenie Galaxy S4, pri ktorom sa predpokladá, že nová hviezdička v podobe vlajkovej lodi od Samsungu opäť presvieti hviezdičku od HTC.

Nedá sa však povedať, že HTC nemá nič. Pre mnohých je 4.7 palcový smartphone príťažlivejšou voľbou ako Galaxy Note 2 alebo Xperia Z.

Aby HTC vyťažilo z tohto krátkodobého ošiaľu, musí zariadenie začať predávať. Najlepšie už včera. Vyzerá to tak, že po minuloročnom faux-pas s One X sa taiwanci poučili a telefón bude dostupný takmer u každého operátora. Prisľúbili, že v obchodoch sa objaví už v strede marca, no vôbec by ma neprekvapilo, ak by sa tak stalo ešte skôr.

HTC-One-Germany

Nemecký a britský operátori už majú všetko prichystané. Vyzerá to však tak, že O2 sa stihol pripraviť najrýchlejšie, aj napriek tomu, že T-Mobile, Vodafone a E-Plus budú taktiež predávať spomínané zariadenie.

Od oficiálneho začatia predaja v O2 Deutschland sme už len 12 dní a podľa ich webu si ho bez paušálu budete môcť kúpiť za €661, zatiaľ čo na paušál ho budete môcť mať za €25.99 mesačne. V každom prípade však dostanete aj slúchadlá Dr. Dre úplne zadarmo (normálne stoja približne €99), čo z tejto ponuky vôbec nerobí „bolehlav“ ako sme si zo začiatku mysleli.

HTC-One-UK1

HTC One do ponuky zaradil aj britský Vodafone

Notebooksbilliger.de má HTC One taktiež zaradený na pred-objednanie, no približný čas dodania je momentálne nastavený až na koniec marca. Cena u tohto predajcu sa vyštverala až na €669,90.

My sme už oslovili slovenských predajcov, o ktorých vieme, že majú informácie o dostupnosti vlajkových lodí medzi prvými a keď dostaneme odpoveď, okamžite Vám dáme vedieť.

Zdroj: GSMArena via AndroidAuthority