Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Vyskúšajte multifunkčný rýchlomer!

Tip na aplikáciu: Vyskúšajte multifunkčný rýchlomer!

0

Aplikácia má názov Ulysse Speedometer a jej funkcionalita ma naozaj prekvapila. Najčastejšie je používaná samozrejme v aute, no nepohrdne ani chôdzou na pešo, poprípade loďou. A aké sú teda jej funkcie?

 

Na samotný chod aplikácie je nutné GPS pripojenie, ktoré sa postará o maximálnu presnosť zobrazovaných údajov. Tým najhlavnejším je pochopiteľne rýchlosť. Okrem klasickej jednotky v km vám aplikácia zobrazí aj míle za hodinu a uzle. Maximálna udávaná rýchlosť je 1900 km/h, 1160 mph a 1000 uzlov a to myslím že bohate stačí. Vrámci rýchlosti si môžete nastaviť až 10 rýchlostných limitov, na ktoré vás aplikácia upozorní. Nechýba prerátanie vašej priemernej rýchlosti za určitý čas alebo dĺžku trasy, ktorú ste prešli.

Na obrazovke okrem spomínanej rýchlosti nechýbajú také banality ako čas a dátum, ale informácie o polohe vrámci kompasu, dĺžku trasy ktorú ste absolvovali a za aký čas, určite oceníte. Všetko sa vám ukladá do histórie, takže vaše výkony máte vždy po ruke. Aplikácia bezproblémovo dokáže bežať na pozadí, a má ešte dve zaujímavé funkcie. Prvá z nich je možnosť si vytvoriť skratku na kontakt a danej osobe môžete zavolať jedným dotykom priamo z rýchlomeru! Druhá funkcia je, že údaje na displeji nastavíte tak, aby sa zobrazovali zrkadlovo a v noci zariadenie otočíte na čelné sklo a informácie máte priamo pred sebou. Pochopiteľne odporúčame spodný okraj čelného skla.

Galéria

[nggallery id=69]

[app]com.binarytoys.speedometer[/app]