Úvod Zariadenia 3D tlačiareň môžete vyskúšať jednoducho: Táto je jednoduchá na ovládanie a ani...

3D tlačiareň môžete vyskúšať jednoducho: Táto je jednoduchá na ovládanie a ani nestojí veľa

Výrobca 3D tlačiarní, Creality, prináša vylepšenú verziu obľúbenej 3D tlačiarne s novými funkciami.

0

Creality Ender 3 V2 je cenovo dostupná a intuitívna 3D tlačiareň, ktorá si vo svojej prvej generácii urobila veľmi dobré meno po celom svete. Už pri samotnom rozbaľovaní vás zaujme svojím nadštandardným vyhotovením.

3D tlačiareň Creality Ender 3 V2 je dodávaná ako stavebnica, je ju teda potrebné pred spustením zložiť. Avšak nemusíte mať obavy, kompletizácia tlačiarne Creality Ender 3 V2 zaberie maximálne 10 minút a bez problémov ju zvládne úplne každý.

Creality Ender 3 V2

Cena: 194,24 € | Kupón: HYV2D | Poštovné: Zadarmo

Tlačiareň Creality Ender 3 V2 je založená na FDM technológii tlače. To znamená, že na tvorbu modelov využíva ako materiál tlačovú strunu, ktorá prechádza tlačovou hlavou, kde je jej termoplastický materiál tavený do polotekutého stavu a takto postupne nanášaný na stavebnú podložku.

Kľúčovou výhodou je ohromná tlačová plocha s rozmermi 220 × 220 × 250 mm. To vám dovolí tlačiť naozaj veľké modely, vďaka čomu sa vám otvoria úplne nové možnosti. Zaujímavosťou je špeciálne vyvinutá základná doska s krokovým ovládačom TMC2208, ktorý sa postará o maximálne zníženie hladiny hluku. Ten očakávajte maximálne na úrovni 50 dB počas samotnej tlače.

Ak však budete tlačiť veľké predmety, tak samozrejme počítajte s vyššou časovou náročnosťou. 3D tlačiareň Creality Ender 3 V2 disponuje funkciou ochrany proti výpadku napájania. Ak dôjde k strate napájania, tlačiareň si zapamätá poslednú polohu tlačovej platformy. Po obnovení dodávok prúdu môže 3D tlačiareň Creality Ender 3 V2 veselo pokračovať v tlači ďalej.

Tlačiareň Creality Ender 3 V2 sa momentálne nachádza v poriadnej zľave. Ponúka ju obchod TomTop, ktorý ju predáva za 194,24 €. Stačí len použiť kupón HYV2D. Obchod vám ju doručí z nemeckého skladu, čo znamená, že ju budete mať rýchlo a bez doplácania ďalších poplatkov.

 

Na Slovensku sa rovnaký model predáva približne o 100 € drahšie. Dobrou správou však je, že materiál filamentov kompatibilný s Ender 3 V2 kúpite hravo aj na Slovensku. Predávajú ho mnohí predajcovia. Tlačiareň je kompatibilná s filamentami ABS, ASA, FLEX, NYLON, PETG, PLA a PVA.

V spolupráci s TomTop.