Úvod Zariadenia Inteligentná váha Koogeek S1 zmeria váhu, svaly aj tuk. Teraz ju kúpite...

Inteligentná váha Koogeek S1 zmeria váhu, svaly aj tuk. Teraz ju kúpite za parádnu cenu

Inteligentná váha zvládne zmerať váhu, podkožný tuk, svaly aj vodu.

0

Inteligentné zariadenia sú dnes všade okolo nás. Prístup k internetu či telefónu si pýtajú rôzne produkty, pri ktorých to často nie je nutné. Pri inteligentnej váhe to naopak dáva zmysel. Zaznamenávanie a predstavovanie si vývoja telesnej váhy môže byť pre niekoho problematické, pričom práve tento údaj často býva ten, ktorý motivuje najviac.

Koogeek S1

Cena: 39,99 € | Poštovné: Zadarmo

Váha Koogeek S1 disponuje BluetoothWi-Fi konektivitou. Ak by vám pri spojení so smartfónom jeden spôsob nefungoval, využiť môžete vždy druhý. Je výborné, že sa výrobca rozhodol pre obe technológie.

Po spojení so smartfónom váha Kogeek S1 nemeria len telesnú váhu, ale aj ďalšie veci ako napríklad BMI, telesný tuk, svalovú hmotu, kostnú hmotu, viscerálny tuk (vnútorný brušný) či podiel vody v tele.

Všetky údaje sa zobrazujú v aplikácii Koogeek, no zároveň ich môžete preposlať aj do známejších aplikácií ako Apple Health či Google Fit. Pri našom testovaní boli výsledky z meraní presné a aj v porovnaní s ďalšou inteligentnou váhou sa menili tak, ako sme očakávali.

Váha podporuje hneď 16 rôznych používateľov, takže sa hodí aj NAOZAJ veľkých rodín. Keď sa na ňu postavíte, automaticky zistí kto na nej stojí a výsledky tak pripíše správnej osobe. Veľmi milým režimom je tzv. „Baby mode,“ ktorý je navrhnutý pre váženie malého dieťaťa. Stačí, ak zvolíte tento režim, postavíte sa na váhu a ona automaticky odpočíta vašu váhu od celkového výsledku.

Koogeek S1 zváži každého, kto váži 5 až 150 kilogramov výlučne na tvrdom povrchu (plávajúca podlaha alebo obklad). Na koberci, bohužiaľ, nefunguje.

Ak sa vám páči, zakúpiť si ju môžete za menej peňazí než bežne. Obchod TomTop ju zaradil do predaja za parádnych 39,99 € s poštovným zadarmo. Predajca sa dokonca postará aj o zaplatenie DPH.