Úvod Zariadenia UMIDIGI Crystal na čerstvom VIDEU. Viac ako len veľká obrazovka bez rámikov

UMIDIGI Crystal na čerstvom VIDEU. Viac ako len veľká obrazovka bez rámikov

0
umidigi crystal
© UMIDIGI

Efektné promo videá už dávno nedokážu vytvoriť iba veľkí hráči trhu. V najnovšom snímku sa ocitol smartfón UMIDIGI Crystal, ktorý stelesňuje predstavu výrobcu o veľkom smartfóne bez rámikov.

Masovejší trend bezrámikových konštrukcii odštartoval čínsky výrobca Xiaomi. Model Mi Mix ponúkol displej s extrémne tenkými rámikmi po troch stranách zariadenia. Brada bola predsa len väčšia, no aj tak išlo o jedinečný kus elektroniky.

Rovnakou cestou ide aj UMIDIGI Crystal. O futuristický dizajn sa postaral samozrejme obrovský displej. Obrovský možno nie je to správne pomenovanie, keďže má obvyklú uhlopriečku 5,5 palca.

Displej vyrobila spoločnosť Sharp a nesie rozlíšenie 1920 x 1080 pixelov. Displej je obrovský hlavne voči telu, do ktorého je osadený. Aby sme získali lepšiu predstavu, displej sa vtesnal do tela s rozmermi 73,5 mm na šírku a 141 mm na výšku. Hanbiť sa nemusí ani za 7,8 mm štíhlosť.

umidigi crystal
© UMIDIGI

Smartfón ale nereprezentuje segment vlajkových lodí. Poslúži ako jednoduchší online nástroj pre surfovanie a komunikáciu, a vďaka duálnemu fotoaparátu vyčaruje tiež schopnejšie fotografie.

Smartfón je príťažlivý hlavne cenou. Aj za málo peňazí si tak viete zaobstarať štýlovo pôsobiace zariadenie s dizajnom, ktorý sa orientuje na budúcnosť. UMIDIGI Crystal má byť niečím viac, ako len veľkou obrazovkou.

Z promo videa nás zaujalo hlavne nenápadné notifikačné LED svetlo, na ktoré v posledných rokoch ostatní výrobcovia akosi kašlú. Efektné pulzovanie nás samozrejme upozorní na správy, udalosti a iné akcie.

umidigi crystal
© UMIDIGI

 

Cena? Podľa stránky výrobcu má štartovať na sume 99 dolárov. Niekoľko kusov dokonca rozdá zadarmo, čo je ale podmienené odoberaním informačných e-mailov a ďalšími aktivitami. Záujem zatiaľ prejavilo bezmála 80 000 záujemcov.

Nové video pre UMIDIGI Crystal nájdete pod textom a ak vás náhodou bezrámikový počin od UMIDIGI zaujal, oficiálnu stránku venovanú smartfónu nájdete na tejto adrese.

UMIDIGI Crystal