Úvod Aplikácie Aplikácia Prisma dostane podstatnú aktualizáciu. Bude pracovať offline

Aplikácia Prisma dostane podstatnú aktualizáciu. Bude pracovať offline

0

Aplikácia Prisma spôsobila boom v segmente nástrojov pre úpravu a editáciu fotografií. Autori ju od počiatočných problémov po nasadení neustále vylepšujú.

Prisma vďaka inteligentným algoritmom urobí z akejkoľvek fotografie umelecké dielo. Doslova. Tieto algoritmy napodobňujú desiatky umeleckých štýlov rôznych populárnych maliarov a umelcov.

Autori v nedávnej aktualizácii optimalizovali rýchlosť úprav fotografií. Ich editácia totižto prebiehala online na vzdialených serveroch, čo nebolo zrovna pohodlné a ani priateľské k mobilným dátam. Servery boli navyše kvôli enormnému nárastu používateľov často preťažené.

Aplikácia Prisma vstupuje do nového levelu používateľského komfortu. Filtre na vaše fotografie budete môcť aplikovať aj v režime offline, čiže bez internetového pripojenia. Konkrétne pôjde o 16 filtrov z celkového počtu 32 filtrov. Ostatné prídu na rad neskôr. Okrem toho tvorcovia plánujú integráciu úprav pre videoobsah, čo je však podstatne náročnejšie, ako pri statických obrázkoch.

prisma

Offline režim je už k dispozícii v rámci aktualizácie pre platformu iOS. Pre nás je podstatné, že aktualizácia pre zariadenia s OS Android príde už na budúci týždeň.

Aplikácia zaznamenala vyše 52 miliónov inštalácií a 4 milióny denných aktívnych používateľov. Pokiaľ aplikáciu Prisma nepoznáte, zamierte do obchodu Google Play. Určite vás jej možnosti úprav očaria.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neuralprisma“]