Spoločnosť Meizu pred pár týždňami tak trochu sklamala používateľov, ktorí čakali na nástupcu populárneho modelu MX5. Spoločnosť totižto dávnejšie oznámia, že predstavenie nového modelu MX6 posúva na neskôr.

Pôvodne mal byť smartfón Meizu MX6 predstavený na prelome apríla a mája, pričom spoločnosť skonštatovala, že sa predstavenie posúva na druhý polrok. Výrobca konkrétnejší nebol, hovorí sa však o dátume 19. júl.

Zdá sa, že oficiálne predstavenie sa pomaly blíži. O Meizu MX6 sa totižto na sociálnej sieti Weibo vyjadril spoluzakladateľ spoločnosti Meizu, Bai Yongxiang. Ten tvrdí, že Meizu MX6 bude jeden z najlepších smartfónov, aký si budeme môcť zaobstarať za približne 300 dolárov.

To najlepšie do 300 EUR?

Cenovku tak poznáme, otázne zostávajú parametre. Meizu MX6 si podľa slov predstaviteľov osvojí množstvo vlastností z vlajkového modelu Pro 6. Zariadenie by malo disponovať výkonným procesorom Helio X20, fotoaparátmi v kombinácii 20,7 Mpx / 8 Mpx či veľkou 4000 mAh batériou. Meizu MX6 bude k dispozícii v dvoch konfiguráciach. S 3 GB operačnou pamäťou a 32 GB úložiskom a 4 GB RAM-kou a 64 GB internou pamäťou.

Meizu-Pro-5 (10)

Minuloročný Meizu MX5 sme testovali aj u nás, pričom jeho test dopadol na výbornú. Dúfame, že jeho nástupca pôjde rovnakých stopách.

TIP: RECENZIA Meizu MX5: Elegantný fotomobil za pár drobných