Úvod Neprehliadnite vlavo Sony Xperia Mini: Aktualizácia na Android 4.0 ICS v plnom prúde

Sony Xperia Mini: Aktualizácia na Android 4.0 ICS v plnom prúde

4

Sony svojim zákazníkom sľúbilo, že celú zbierku svojich Android zariadení z roku 2011 zaktualizuje na Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tieto aktualizácie sa von dostávajú pomaličky ale predsa. Dnes sa môžu tešiť majitelia zariadenia Xperie Mini.

Tu nájdete SI

Aktualizácia na Ice Cream Sandwich z vášho zariadenia spraví úplne iné zariadenie. Túto aktualizáciu si však nebúdu vedieť užiť všetci hneď od začiatku. Dokonca sa ani neaktualizuje cez „vzduch“ – OTA.

Namiesto toho bude potrebné použiť program PC companion pre používateľov Windowsu alebo Bridge pre Mac. Toto celý proces zbytočne komplikuje no je to lepšie ako nič.

Majitelia Xperia Mini si budú musieť pozrieť, či je ich zariadenie pripravené pre aktualizáciu. Toto sa dá spraviť pomocou kontroly Sales Item (SI), čo je 8 miestne číslo pod baterkou. Potom stačí len porovnať toto číslo so zoznamom, ktorý ponúkol Sony na ich webe.

Ak tam svoje číslo nájdete, znamená to, že aktualizácia na vás už čaká a stačí už svoj telefón len zaktualizovať pomocou PC companion alebo Bridge.

Je pre vás aktualizácia už dostupná? Dajte nám vedieť v komentároch!

Zdroj: Sony Mobile