V obchode Google Play môžeme nájsť množstvo aplikácií, ktoré majú za úlohu ušetriť batériu, zlepšiť výkon smartfónu alebo sa majú postarať o dokonalú optimalizáciu prostredníctvom rôznych nástrojov.

Ak patríte medzi skúsenejších používateľov a máte na svojom zariadení vykonaný root, môžete vyskúšať jedinečnú aplikáciu z tejto kategórie, ktorá je určená práve pre rootnuté zariadenia.

Root Booster obsahuje špeciálne optimalizačné nastavenia, ktoré môžete aplikovať prostredníctvom predvolených režimov a tie sú zamerané na zlepšenie výkonu napríklad pri hraní hier, šetrenie batérie alebo lepšiu stabilitu systému.

K TÉMENÁVOD: Root smartfónu rýchlo a jednoducho

Aplikácia priamo ovláda hodnoty procesora, pričom rozhoduje o jeho takte, ako rýchlo dosiahne maximálnu či minimálnu frekvenciu a podľa zvoleného režimu nastaví najoptimálnejšie parametre.

snímka151Okrem toho Root Booster dokáže zmeniť veľkosť virtuálnej pamäte, vďaka čomu môžete dosiahnuť lepšiu stabilitu systému a skvelý je aj spôsob skenovania bežiacich služieb a aplikácií na pozadí, kde tie najnáročnejšie aplikácia zakáže, a výrazne tým ovplyvní výkon či výdrž na jedno nabitie.

Vyskúšajte aplikáciu a majte svoje rootnuté zariadenie dokonale pod kontrolou.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ram.memory.booster.cpu.saver“]