Úvod Zariadenia ODOMKLI TAJNÚ CENU: Táto kolobežka je obrovským hitom. Objednali ju stovky Slovákov!

ODOMKLI TAJNÚ CENU: Táto kolobežka je obrovským hitom. Objednali ju stovky Slovákov!

Je ideálnym darčekom na Vianoce. Doma ju majú stovky Slovákov.

1

Trh s kolobežkami sa po pár rokoch od ich výraznej popularizácie dostal do bodu, kedy vynikajúce produkty vyrába čoraz viac a viac schopných spoločností. Jeden produkt sa snaží uspieť viac než ostatné a má veľkú šancu stať sa obrovským hitom tohtoročných Vianoc.

Navee N65 je fantastickou kolobežkou, o čom sme sa presvedčili aj v našej recenzii. Čo je na nej špeciálne, pýtate sa? Vznikla pod drobnohľadom Xiaomi inžinierov z divízie Youpin. Tí si dali skutočne záležať. Kolobežka ponúka prepracovanú konštrukciu, výkonný motor, úctyhodný dojazd a kvalitu spracovania, akú by jej mohli závidieť široko ďaleko. Pripomenieme, že pred pár mesiacmi sa kolobežka predávala o 110 € drahšie. Ide tak o skutočne zaujímavú ponuku, ktorú by ste nemali prehliadnuť.

Navee N65: Fantastická výbava za rozumnú cenu

🛒 Cena: 399 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Navee N65 je výkonná kolobežka s mohutnou konštrukciou (nosnosť až 120 kg!) s až 10-palcovými pneumatikami. Vďaka patentovanému systému skladania (dvojitá rotácia) sa nemusíte báť toho, že by ste ju pred použitím najskôr museli poskladať.

Kolobežku poháňa výkonný 500 W bezkefový motor, ktorý vám ponúkne dosť výkonu na to, aby ste zdolali nielen rovinky, ale aj stúpania, a to až do 25 %. Maximálna rýchlosť dosahuje 32 km/h. Nechýba samozrejme ani poriadna batéria, ktorá dosahuje kapacitu až 12,5 Ah, vďaka čomu maximálny dojazd predstavuje úctyhodných 65 km.

Potešia aj pokrokové technológie, napríklad predná E-ABS brzda a zadná kotúčová brzda pre čo najrýchlejšie a najbezpečnejšie brzdenie, počas ktorého prebieha rekuperácia a teda spätné dobíjanie batérie v kolobežke.

Samozrejmosťou je aj špičkový BMS systém (Battery management system), ktorý chráni azda najdôležitejší komponent pred prepätím a inými formami zlyhania.

Špičkové spracovanie, premyslené funkcie

Na kolobežke sa nachádza aj displej, ktorý vás bude informovať o všetkých dôležitých veciach ako aktuálnej rýchlosti, počte prejdených kilometroch aj aktuálnom stave batérie. Skvelou vychytávkou je aj priama kompatibilita s Xiaomi aplikáciou.

Nakoniec spomenieme aj to, že celá kolobežka prešla IPX4 certifikáciou a teda je odolná proti striekajúce vode zo všetkých uhlov pri tlaku 50 – 150 kN/m2 v množstve 10 litrov za minútu počas najmenej 5 minút. Inými slovami, Navee N65 zvládne aj jarnú, letnú či jesennú prehánku.

Do pár dní kuriérom doma

Kolobežku si môžete kúpiť v obchode TomTop, ktorý vám ju doručí z EÚ skladu úplne zadarmo. Nedoplácate žiadne iné poplatky a doma ju budete mať skutočne rýchlo. Kuriér DPD vám ju dovezie do 3-5 pracovných dní. Navee N65 si môžete kúpiť za 399 €.

>>> Kúpiť kolobežku Navee N65 za 399 € <<<