Úvod Novinky Aktuálne NÁVOD: Takto jednoducho získaš Windows 11 ZADARMO alebo maximálne za 6 €!

NÁVOD: Takto jednoducho získaš Windows 11 ZADARMO alebo maximálne za 6 €!

Prechod na Windows 11 je jednoduchší a lacnejší než sa môže zdať.

0

Dostávame sa do jedného z najvýhodnejších období celého roka. Okrem toho, že prichádza Black Friday a Cyber Monday, ktoré poznáme aj na Slovensku sa blíži ďalší dôležitý míľnik. Volá sa 11.11 a na východ od Slovenska je považovaný za deň slobodných. S ním sú spojené jedny z najväčších zliav, aké celý rok môžeme pozorovať. Do sviatku 11.11 sa zapojil aj obchod GoDeal24, ktorý prichádza s obrovskými zľavami.

Tak napríkald, Microsoft Office Pro 2021 môžete získať len za 25,11 € a Windows 10 Pro len za 8,33 €, a to ani zďaleka nie je všetko. Poďte sa pozrieť na celú ponuku.

Ako bezplatne prejsť na Windows 11?

Nainštalovať si Windows 11 môžete relatívne jednoducho, no jedine za predpokladu, že váš počítač alebo notebook beží na legálnej kópii Windows 7, Windows 8 alebo Windows 8.1.

  1. Zamierte na túto web stránku (Microsoft)
  2. Kliknite na „Stiahnuť nástroj“ na tvorbu médií
  3. Stiahnutý program spustite, ak sa opýta, dajte mu povolenie
  4. Zvoľte “Upgrade this PC now” alebo “aktualizovať tento počítač”
  5. Dokončite inštaláciu

Momentálne nie je isté, dokedy Microsoft túto možnosť prechodu na Windows 10 ponechá aktívnu. Môže to byť o rok, zajtra, o týždeň alebo nikdy.

Windows 11 za bezkonkurenčnú cenu
Zdroj: Godeal24

Office 2021 Pro Plus už za 15 €

Základom všetkých kancelárskych potrieb by mal byť balíček programov Microsoft Office. Jeho najnovšia verzia, Office 2021 Pro Plus sa predáva už za 15,02 €. Stačí si len vybrať vami preferovanú verziu.

>>> 📨 Dodanie na email do niekoľkých sekúnd 🌪 <<<

Windows 11 za 11 €, Windows 10 za 6 €

Okrem Officu mnohí potrebujú aktualizovať aj Windows. Vzhľadom na to, že Microsoft už nepredáva Windows 10, dobrou voľbou môže byť práve táto verzia. Dostane totiž ďalšie aktualizácie, stojí smiešne málo a dostanete ho prakticky okamžite na email.

Alternatívou môže byť najmodernejší Windows 11, ktorý je len o 5 € drahší, no ide o najmodernejší systém, ktorý zaručuje kontinuitu aktualizácií a nových funkcií.

>>> 📨 Dodanie na email do niekoľkých sekúnd 🌪 <<<

Windows + Office = výrazne nižšia cena

Ak ste v situácii, kedy by ste potrebovali nielen Windows, ale súčasne aj Officu, lepšiu ponuku nenájdete. S kupónom GG62 aktivujete skrytú cenu, ktorá sa prejaví hneď v košíku.

>>> 📨 Dodanie na email do niekoľkých sekúnd 🌪 <<<

Nástroje pre PC aj Mac za zvýhodnené ceny

Mať v počítači len Office by bol hriech. K dispozícii je mnoho šikovných nástrojov, ktoré posunú schopnosti vášho systému na neporovnateľne vyššiu úroveň.

100% garancia a užívateľská spokojnosť

V Godeal24 môžete ušetriť nielen peniaze, ale aj čas, vďaka zlacneným licenciám na produkty Microsoft, popredný softvér pre IT bezpečnosť a ďalšie nástroje pre váš počítač. S Godeal24 môžete nakupovať bez starostí vďaka digitálnemu dodaniu, ktoré vám zaručí zaslanie licencií priamo na email už do niekoľkých sekúnd po nákupe.

S hodnotením „Výborný“ od 98% recenzentov na TrustPilot a nepretržitou odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete. Godeal24 sľubuje, že poskytujú 24/7 profesionálnu technickú podporu, doživotný popredajný servis a záruku bezproblémového používania produktu. Godeal24 môžete kontaktovať na emailovej adrese: service@godeal24.com