Úvod Novinky Najlepšie slúchadlá do 20 €? Tento model očaril konštrukciou aj zvukom!

Najlepšie slúchadlá do 20 €? Tento model očaril konštrukciou aj zvukom!

Najzaujímavejšie slúchadlá do 20 €? Vyrába ich Lenovo, kúpiť si ich môžeš v obrovskej zľave.

0

Už dávno sme tu nemali tip na slúchadlá, preto to dnes napravíme. Model Lenovo X3 Pro ponúka nielen zaujímavú cenu, len 19,99 €, ale aj konštrukciu, ktorá sa hodí športu náruživým ľuďom. Ich špecialitou je tiež veľmi unikátne vedenie zvuku.

Lenovo už dlhú dobu patrí medzi najväčších a najviac rešpektovaných výrobcov spotrebnej elektroniky. Model slúchadiel X3 Pro jednoznačne patrí medzi tie unikátnejšie produkty, pod ktoré sa firma podpísala.

Lenovo X3 Pro

Cena: 19,99 € | Poštovné do SR: Zadarmo

Slúchadlá sa vyznačujú konštrukciou, ktorá je ideálna na šport, resp. inú fyzickú aktivitu a tiež technológiou vedenia zvuku, ktorá pre šírenie využíva lícnu kosť.

Lenovo X3 Pro sú ideálnou voľbou pre tých ľudí, ktorí sa pri počúvaní hudby či podcastov radi hýbu. Majú konštrukciu, ktorá slúchadlá pevne zakotví za ušami a pri počúvaní vám tak nebudú padať. Okrem toho musíme spomenúť aj to, že sú odolné voči vode a potu. Majú totiž certifikáciu IP56.

Špecifikácia

  • Konektivita: bezdrôtové, Bluetooth 5.3
  • Dosah pripojenia: 10 metrov
  • Priemer meničov: 16 mm
  • Frekvenčný rozsah: 20 – 20 000 Hz
  • Kapacita batérie: 135 mAh
  • Výdrž: 7 hodín
Lenovo X3 Pro
Zdroj: Lenovo

Zvuk vedú cez kosť

Slúchadlá sú zaujímavé nielen svojou konštrukciou, ale aj spôsobom, akým vedú zvuk. Ten sa k používateľovi nedostane priamo cez uši ako to býva zvykom, ale cez lícnu kosť. Samotné slúchadlá sa tak nevkladajú do uší, ale pred ne, do oblasti, kde sa nachádza malý výbežok. Zvuk zo slúchadiel tak mieri do sluchového nervu.

Samotné slúchadlá preto vážia len 28 gramov, preto o nich pri nosení prakticky neviete. Potešia vás tiež fantastickou výdržou až 7 hodín nepretržitého počúvania.

Lenovo X3 Pro: Cena a dostupnosť

Slúchadlá Lenovo X3 Pro sú aktuálne dostupné v overenom technologickom obchode CAFAGO, kde si ich môžete kúpiť vo fantastickej 53% zľave len za 19,99 €. Doručenie na Slovensko máte samozrejme v cene. Treba sa však poponáhľať, v čase písania tohto článku už za túto cenu ostáva len 46 kusov.