Úvod Zariadenia Monštrum z Číny: Tento elektrický bicykel má výkon ž 1000W. Z ceny...

Monštrum z Číny: Tento elektrický bicykel má výkon ž 1000W. Z ceny padnete na zadok!

Toto ale nie sú jediné zľavy, ku ktorým sa cez tento článok dopracuješ. Viac lákavých ponúk nájdeš po kliknutí na odkaz, ktorý nájdeš na konci článku.

0
Elektrický bicykel a kolobežka
Zdroj: Geekbuying

Na krátke vzdialenosti sa netreba vždy dopravovať autom či po vlastných nohách. Existuje ešte jedna alternatíva, ktorá šetrí ako tvoju peňaženku, tak aj tvoje nohy. Reč je o elektrických bicykloch a kolobežkách, ktoré predstavujú unikátne spojenie ekológie a šetrnosti. V tomto článku sa venujeme dvom možnostiam z oboch zmienených kategórií. A čo navyše, obidve sú teraz dostupné vo fantastickej zľave, ktorá je súčasťou obrovskej akcie obchodu Geekbuying.

Ridstar S29: Bicykel s 1000 W motorom

🛒 Cena: 729 € | 🎫 Kupón: NNCPRS29 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Ridstar S29 je šikovný elektrický bicykel, ktorý má hneď niekoľko skvelých lákadiel. Primárne poteší až 1 000 W bezkefovým motorom, ktorý zdolá ako roviny, tak aj výrazné stúpania do kopca. Bez pričinenia človeka dokáže vyvinúť maximálnu rýchlosť až 50 km/h.

Motor úzko spolupracuje s 15 Ah batériou, ktorá ponúka dojazd až 80 km v asistenčnom režime. V prípade, že chceš, aby celú prácu oddrel motor, dojazd sa skracuje na približne 35 až 50 km, čo je stále celkom slušné.

Bicykel ponúka celkovo 3 jazdné režimy, a to čisto elektrický, pri ktorom vôbec netreba šliapať do pedálov, asistenčný, ktorý napomáha pri dlhých trasách, a plne manuálny, kedy pohon bicykla závisí len od teba a sily tvojich nôh.

Súčasťou základnej výbavy sú aj kvalitné mechanické brzdy Shimano, ktoré sa nachádzajú vpredu i vzadu. Nech už teda zvolíš jazdu po akomkoľvek teréne, môžeš počítať s krátkou brzdnou dráhou. Pre istotu si ale aj tak drž aspoň ako-takú rezervu.

Ridstar S29 si teraz môže zadovážiť prostredníctvom obchodu Geekbuying. Po zadaní kupónu NNCPRS29 ťa vyjde len na 729 €.

>>> Kúpiť Ridstar S29 za 729 € <<<

T1 Electric Scooter

🛒 Cena: 209 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

T1 Electric Scooter je šikovná elektrická kolobežka vybavený 350 W elektromotorom, ktorý ponúka dostatok sily na dosiahnutie maximálnej rýchlosti až 35 km/h. Rovnako zaručuje aj vysokú nosnosť, a to 120 kg. Takto výkonný motor si poradí s kopcami do stúpania 15°.

Batéria je dostatočne objemná na to, aby dokázala ponúknuť maximálny dojazd od zhruba 25 do 35 km, v závislosti od rýchlosti a náročnosti terénu. Nabitie z 0% do 100% trvá 4 až 6 hodín.

V súvislosti s terénom nemožno opomenúť 8,5-palcové pneumatiky, ktoré si hravo poriadia s menšími hrboľmi. Celkovo sú k dispozícii tri jazdné režimy, a to Electric Mode, Turbo Mode a Eco Mode.

Elektrickú kolobežku T1 Electric Scooter si môžeš prostredníctvom obchodu Geekbuying kúpiť za 209 €.

>>> Kúpiť T1 Electric Scooter za 209 € <<<

Ešte viac zliav

Toto ale nie sú jediné zľavy, ku ktorým sa cez tento článok dopracuješ. Viac lákavých ponúk nájdeš na tomto odkaze.