Úvod Zariadenia MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Známy e-shop zrazil cenu o desiatky až stovky...

MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Známy e-shop zrazil cenu o desiatky až stovky eur. Takéto ceny dlho nevydržia

Všetky sú dostupné v rámci fantastických cenových akcií. Konkrétne ide o šikovný odolný smartfón, kompaktný herný počítač, rýchlu elektrickú kolobežku a výkonný elektrický vysávač.

0
Geekbuying
Zdroj: Geekbuying

Máme tu november, čo pre mnohé obchody znamená obdobie zliav. Výnimkou nie je ani obľúbený e-shop Geekbuying, ktorý ponúka fantastickú akciu hneď na štyri produkty ideálne ako vianočný darček. Konkrétne ide o odolný smartfón, mini PC, kolobežku a elektronický vysávač. Všetkým z nich sa podrobne povenujeme v článku nižšie.

FOSSiBOT F102

🛒 Cena: 189,99 € | 🎫 Kupón: FOSSIF102 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Začneme odolným smartfónom FOSSiBOT F102, ktorý sa hodí najmä tým, ktorí sa často vystavujú náročným terénom. Tento telefón je výborný napríklad pre tých, ktorí obľubujú kempovanie, nakoľko je vybavený silným LED svietidlom, ktoré bez problémov nahradí lampu. Dokáže sa totiž rozsvietiť až na 495 lumenov. O prvotriednej odolnosti svedčí certifikácia IP68/IP69K.

Zariadenie však poslúži nielen na volanie či písanie SMS, ale aj na zachytávanie obľúbených zážitkov. Disponuje totiž 108 Mpx hlavným snímačom obrazu, 5 Mpx teleobjektívom a dokonca aj 20 Mpx senzorom s nočným videním. Vpredu sa vystatuje 32 Mpx fotoaparát IMX616 od Sony.

Prednú stranu pokrýva 6,58-palcový displej s rozlíšením 1 080 x 2 408 pixelov, čo zaručuje vždy ostrý a kvalitný obraz. A čo navyše, displej má podporu pre obnovovaciu frekvenciu 120 Hz.

V interiéri sa nachádza výkonný 6 nm procesor od spoločnosti MediaTek. Okrem neho tu nájdeme aj operačnú pamäť, ktorú možno vďaka technológii rozšírenia navýšiť až na 20 GB. Úložisko má štandardne 256 GB, no aj to je možné rozšíriť, konkrétne prostredníctvom pamäťovej karty až do 2 TB. Toto všetko je zastrešované obrovskou batériou s kapacitou 16 500 mAh a podporou pre 33 W nabíjanie.

FOSSiBOT F102 si teraz môžeš prostredníctvom obchodu Geekbuying zadovážiť za 189,99 €, a to po použití kupónu FOSSIF102. Poštovné na Slovensko máš zadarmo.

>>> Kúpiť FOSSiBOT F102 za 189,99 € <<<

OUVIS AMR5

🛒 Cena: 274,99 € | 🎫 Kupón: NNNOUAMR5 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Prechádzame na lahôdku, na ktorej si pochutia najmä hráči. Geekbuying totižto ponúka v zľave šikovný mini PC, ktorý disponuje až troma režimami pre prakticky akýkoľvek typ prevádzky. K dispozícii je tichý režim, pri ktorom PC udržiava hluk pod úrovňou 38 dB, automatický režim, ktorý je vhodný na stredne náročné úkony, a napokon výkonný režim, ktorý sa hodí na hranie hier.

AMR5 poháňa procesor AMD Ryzen 7 5700U, ktorý pozostáva z 8 jadier a 16 vlákien. Taktovacia frekvencia štandardne dosahuje 1,8 GHz, no po pretaktovaní sa dokáže vyšplhať až na 4,3 GHz. S procesorom úzko spolupracujú šikovné ventilátory, ktoré efektívne odvádzajú nahromadený teplý vzduch von zo zariadenia.

Výbava ďalej obsahuje 16 GB DDR5-2666 pamäte, ako aj dva sloty pre M.2 SSD disky. K dispozícii, samozrejme, je aj možnosť upgradovania. RAM je možné rozšíriť až na 64 GB, a to za použitia dvoch 32 GB pamätí. Úložisko je možné nakonfigurovať až na 4 TB, konkrétne za použitia dvoch 2 TB diskov.

Počítač OUVIS AMR5 je teraz v prostredí e-shopu Geekbuying dostupný za zníženú cenu len 274,99 €. Stačí použiť kupón NNNOUAMR5.

>>> Kúpiť OUVIS AMR5 za 274,99 € <<<

KuKirin G2 Pro

🛒 Cena: 499 € | 🎫 Kupón: Y3R8N7 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Do tretice tu máme elektrickú kolobežku KuKirin G2 Pro, ktorá sa vystatuje hneď niekoľkými skvelými črtami. Začať môžeme spomenutím sedadla, ktoré je jemné a pohodlné. No ak sa na sedenie necítiš, žiadne obavy. Sedadlo totiž môžeš jednoducho odmontovať.

O rýchlu jazdu sa stará bezkartáčový motor s výkonom 600 W, ktorý umožňuje maximálnu rýchlosť až 45 Km/h. Celkovo sú k dispozícii tri rýchlostné režimy, okrem maximálnej rýchlosti aj rýchlosť do 15 km/h a do 30 km/h. Elektromotor spolupracuje s pokročilým brzdiacim systémom, ktorý sa nachádza ako na prednom, tak aj na zadnom kolese. Pneumatiky majú priemer 9 palcov, čo taktiež prispieva k pohodlnej jazde po prakticky akomkoľvek teréne.

Vitálnou súčasťou technickej výbavy je aj 18,7 Ah batéria, ktorá vystačí na 55 km jazdy na jedno nabitie.

V neposlednom rade možno spomenúť kvalitný LED displej nachádzajúci sa medzi riadidlami, ďalej prítomnosť až 6 svetiel, ako aj možnosť rýchleho zloženia, vďaka čomu sa kolobežka bez problémov zmestí napríklad do kufru auta.

Elektrickú kolobežku KuKirin G2 Pro si teraz môžeš zadovážiť z obchodu Geekbuying len za 499 €. Stačí, ak zadáš kupón Y3R8N7.

>>> Kúpiť KuKirin G2 Pro za 499 € <<<

Proscenic P11

🛒 Cena: 99 € | 🎫 Kupón: NNNFRP11 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Posledným produktom na našom zozname je šikovný elektrický vysávač Proscenic P11. Vystatuje sa 450 W bezkartáčovým motorom, ktorý poskytuje sací výkon až 30 000 Pa. Takýto sací výkon pohodlne vytiahne aj zaryté nečistoty, byť to z podlahy alebo hustého koberca.

Veľkým lákadlom je aj objemná batéria, ktorá poskytuje výdrž až 60 minút na jedno nabitie v úspornom režime. V režime maximálneho výkonu sa výdrž skracuje na 15 minút. K dispozícii je potom aj automatický režim, pri ktorom dokáže vysávač bežať po dobu zhruba 30 minút.

Vysávač je vhodný aj pre majiteľov chlpatých domácich miláčikov. Vďaka špeciálnemu nástavcu ich možno nielen vyčesávať, ale taktiež umožňuje vysávanie chlpov z gauča či priľnavých povrchov.

Vysávač taktiež disponuje 4-stupňovým filtračným systémom, ktorý zachytáva čiastočky prachu, a tak zamedzuje ich vypúšťaniu do ovzdušia.

Všetky dôležité funkcie je pritom možné ovládať priamo na LED displeji, ktorý okrem toho poskytuje stručný prehľad všetkých dôležitých údajov, ako je napríklad momentálne aktívny režim vysávania či výdrž batérie.

Vysávač Proscenic P11 je teraz k dispozícii v obchode Geekbuying. Po zadaní kupónu NNNFRP11 ťa vyjde len na 99 €.

>>> Kúpiť Proscenic P11 za 99 € <<<

Všetky ponuky obchodu Geekbuying nájdete na jednom mieste. Stačí zamieriť na túto adresu.