Úvod Novinky Takto jednoducho ušetríte na energiách: Grafénový ohrievač od Xiaomi je obrovským hitom!

Takto jednoducho ušetríte na energiách: Grafénový ohrievač od Xiaomi je obrovským hitom!

Ohrievač Smartmi GR-H má skutočne mnoho lákadiel, ako napríklad vysokú tepelnú účinnosť či nízky prevádzkový hluk.

3
Smartmi GR-H
Zdroj: Smartmi

Pomaly tu máme koniec októbra, čo znamená, že zima je doslova za rohom. Mnohí budú chladné dni tráviť v pohodlí svojho domova, kde je teplo a príjemne. No čo ak náhodou radiátory nestačia? V takom prípade príde vhod šikovný grafénový ohrievač, akým je napríklad Smartmi GR-H. Spomíname ho však nielen kvôli jeho šikovnosti, ale aj fantastickej 80-percentnej zľave, vďaka ktorej si ho môžeš teraz zadovážiť len za 86,39 €.

Smartmi GR-H

🛒 Cena: 86,39 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Ohrievač Smartmi GR-H má skutočne mnoho lákadiel, ako napríklad vysokú tepelnú účinnosť. Vďaka rýchlej tepelnej vodivosti dokáže rýchlo vyhriať takmer akýkoľvek priestor. Samozrejme, čím je miestnosť menšia, tým rýchlejšie sa vyhreje. Oficiálny popis však uvádza, že po spustení dokáže okolitý priestor v priebehu hodiny vyhriať o 14 °C, čo je naozaj dosť. Vďačiť však za to možno aj inovatívnej štruktúre pozostávajúcej z až 7 116 cm2 veľkej plochy slúžiacej na rozptyl tepla.

Ďalším lákadlom je prvotriedna odolnosť. Ohrievač nie je nutné používať iba v suchých miestnostiach, ako je napríklad obývačka. Bez problémov si svoju prácu vykonáva aj v kúpeľni, čo poteší najmä milovníkov či milovníčky dlhých horúcich kúpeľov alebo spŕch. Nevadia mu dokonca ani prípadné kvapky vody, o čom svedčí certifikácia IPX4.

Ohrievač je teda výkonný a odolný. Rovnako však stojí za zmienku aj jeho nízky prevádzkový hluk. Po jeho zapnutí sa teda nemusíš obávať, že sa budete s rodinou či spolubývajúcimi musieť nasilu prekrikovať.

A čo navyše, ohrievač možno zároveň používať aj ako sušičku oblečenia. Prichádza totiž so skladacou tyčou. Stačí ju nastaviť, vyvesiť oblečenie, prisunúť ohrievač a hotovo. Následne treba už len čakať.

Na záver možno spomenúť, že ohrievač má prepracovaný ochranný systém proti výpadku energie.

Ohrievač Smartmi GR-H si môžeš zadovážiť už dnes, a to prostredníctvom obchodu Cafago, kde je k dispozícii v skvelej 80-percentnej zľave. Vďaka tejto akcii ťa vyjde iba na 86,39 €. Doručenie na Slovensko máš zadarmo.

>>> Kúpiť ohrievač Smartmi GR-H za 86,39 € <<<