Úvod Novinky UPDF: Prečo je práve tento editor PDF jedným z najkomplexnejších na trhu

UPDF: Prečo je práve tento editor PDF jedným z najkomplexnejších na trhu

UPDF neustále vylepšuje svoje funkcie, aby sa stal najlepším editorom PDF na trhu.

0
UPDF
Zdroj: UPDF

Hľadáte ľahko použiteľný editor PDF s vynikajúcim pomerom ceny a kvality? UPDF je určite riešením, ktoré by mohlo vyhovovať vašim potrebám.

UPDF je kompatibilný so systémami Windows, Android, macOS, iOS a iPadOS a obsahuje množstvo funkcií na úpravu, konverziu, komentovanie, digitalizáciu a transformáciu dokumentov PDF. Tento editor PDF sa neustále vyvíja a pravidelne ponúka nové nástroje.

UPDF
Zdroj: UPDF

UPDF je k dispozícii bezplatne, ale verzia Pro vám umožní využívať ešte viac modulov. Jeho vývojár v súčasnosti organizuje žrebovanie o veľmi zaujímavé ceny. Ak budete mať šťastie, môžete vyhrať ceny v hodnote 755 EUR, ako aj veľmi atraktívnu zľavu.

Ako upraviť dokument PDF pomocou UPDF?

UPDF ponúka intuitívne a prehľadné rozhranie. Umožňuje všetkým používateľom bez ohľadu na ich úroveň IT rýchlo nájsť a získať prístup ku všetkým dostupným nástrojom. Tu sa dozviete, ako upravovať dokument PDF pomocou UPDF a aké sú jeho kľúčové funkcie.

UPDF
Zdroj: UPDF

S UPDF majú používatelia k dispozícii ergonomický prehliadač PDF, ktorý dokáže zobraziť dokumenty PDF akejkoľvek veľkosti a prispôsobiť zobrazenie ich zvykom a požiadavkám. K dispozícii majú aj nástroje na anotovanie súborov: podčiarknutie, zvýraznenie, prečiarknutie textu, použitie pečiatok, aplikáciu nálepiek, orámovanie, pridávanie symbolov, šípok, voľné krúžkovanie atď.

UPDF
Zdroj: UPDF

Čo by to bolo za editor PDF bez nástrojov na úpravu? V akomkoľvek existujúcom dokumente PDF môže používateľ pridávať odkazy, meniť text, upravovať farby a písma, vkladať nové prvky, upravovať veľkosť obrázku, pridávať vodoznak atď. Systém rozpoznávania znakov OCR možno dokonca použiť na prevod súborov PDF do iných kancelárskych alebo obrazových formátov.

Stačia 2 kliknutia a môžete exportovať do formátov DOCX, PPTX, XLSX, CSV, RTF, TXT, obrázkov, XML a HTML, takže súbor môžete upravovať v textovom editore, tabuľkovom procesore alebo inom programe. A ak používateľ potrebuje spracovať viacero súborov PDF, UPDF okrem iného podporuje dávkové spracovanie na konverziu, spájanie, tlač, šifrovanie a číslovanie strán.

UPDF vo svojom editore PDF využíva aj umelú inteligenciu pomocou UPDF AI. Tento asistent zvyšuje produktivitu tým, že poskytuje nástroje schopné prekladať, sumarizovať, písať a vysvetľovať dokumenty. Túto funkciu môžete taktiež používať na všetkých operačných systémoch vrátane Android, Windows, macOS, iOS a iPadOS.

Pokiaľ ide o zabezpečenie súborov, UPDF sa nenecháva zahanbiť a ponúka možnosť ochrany dokumentov heslami, nastavenie systému elektronického podpisu alebo dokonca splošťovanie PDF, aby sa nedalo upravovať.

Aké nové funkcie ponúka UPDF?

Aby sa UPDF stal referenčným editorom PDF a zosadil z trónu Adobe Acrobat Pro, zameriava sa na zlepšenie svojho výkonu a predovšetkým na pridávanie nových funkcií. Najnovšia verzia softvéru obsahuje interaktívny systém na vytváranie formulárov, ktoré môžu používatelia jednoducho a intuitívne vyplniť.

UPDF podporuje vytváranie nových formulárov, ako aj identifikáciu alebo automatické vytváranie formulárových polí v existujúcich formulároch. Formuláre je možné vytvárať z kancelárskeho softvéru, ako je Word alebo Excel, a po importe do UPDF sa automaticky rozpoznajú. Po vytvorení konečného dokumentu PDF (administratívne formuláre, zmluvy, dotazníky pre ľudské zdroje) ho môžu príjemcovia digitálne vyplniť.

UPDF
Zdroj: UPDF

UPDF teraz obsahuje digitálny podpis. Treba ho odlišovať od elektronického podpisu, ktorý jednoducho vkladá obraz podpisu bez digitálneho autentifikačného certifikátu. Digitálny podpis zaručuje právnu platnosť podpísaného dokumentu, pretože umožňuje identifikovať autora a dátum podpisu spolu s príslušnými údajmi.

Ďalšou významnou novou funkciou je možnosť pridávať prílohy. Podobne ako v prípade e-mailu možno k dokumentu PDF pripojiť akýkoľvek typ súboru: zmluvu s prílohami, formulár s vysvetľujúcimi dokumentmi alebo cvičenie s lekciou atď. Stačí dodatočný dokument pripojiť tak, aby bol prístupný a nestratil sa napríklad v inom e-maile.

UPDF: Vynikajúci pomer ceny a kvality

Vďaka bezplatnej verzii, ktorá postačuje študentom, domácim používateľom a malým a stredným podnikom, spĺňa UPDF všetky základné potreby čítania a anotovania PDF.

Pre používateľov s pokročilejšími potrebami ponúka UPDF Pro kompletné riešenie za skutočne atraktívnu cenu. Stojí len 12 % licencie Adobe Acrobat Pro. UPDF v súčasnosti ponúka veľmi atraktívne zľavy na jednorazovú licenciu (41,99 EUR pre 4 zariadenia) a ročné predplatné (len 26,99 EUR).

Bez ohľadu na to, aký spôsob zakúpenia licencie Pro si vyberiete, zahŕňa ukladanie zmien do súborov PDF bez vodoznaku, neobmedzenú plnú funkčnosť a až 20 GB cloudového úložiska (vrátane 10 GB s rozšírením AI). A okrem všetkých týchto výhod a zliav máte šancu vyhrať v žrebovaní ceny v hodnote až 755 EUR.