Úvod Novinky NÁVOD: Takto aktivujete Windows 10 a Windows 11 len za 7 €! Slováci...

NÁVOD: Takto aktivujete Windows 10 a Windows 11 len za 7 €! Slováci majú unikátnu možnosť

Slovenskí zákazníci majú unikátnu možnosť nakúpiť výrazne lacnejšie, než kedykoľvek predtým.

2

Kancelársky balík programov Microsoft Office 2021 je pre väčšinu z nás akousi každodennou súčasťou života. Tvorí ho totiž niekoľko veľmi dôležitých programov, ako napríklad Word, Powerpoint, Excel či Outlook. Všetky sú starostlivo navrhnuté a plné šikovných funkcií.

Momentálne neexistuje lepší čas, kedy si takýto softvér kúpiť, ako teraz. Na pomoc totiž prichádza Godeal24, ktorý v rámci špeciálnej halloweenskej akcie výrazne znížil cenu Office 2021 (15,43 €), Windows 11 (10,24 €) a dokonca aj Windows 10 (7,43).

Zdroj: GoDeal24

Office 2021: Doživotná licencia len za 13,32 €!

Nutné použiť kupón: GG62

V absolútne ideálnom scenári sa spojíte s vašimi známymi alebo kamarátmi a objednáte si balíček niekoľkých kusov licencií. Pri nich je totiž cena výrazne nižšia (až 2-násobne!). Pozrite sa, ako sa ceny vyvíjajú v závislosti od počtu objednaných licencií.

Zdroj: Microsoft (úprava redakcie)

Ako získať Windows 10 za 6 € a Windows 11 za 10 €: Stačí vedieť, kde nakupovať

Nutné použiť kupón: GG50

Ak Office máte alebo nepotrebujete, no ocenili by ste skôr nový operačný systém, napríklad Windows 10 či modernejší Windows 11, taktiež ste na správnej adrese. Nižšie pre vás máme niekoľko užitočných tipov.

Windows + Office: V balíčku je cena ešte nižšia

Je nutné použiť kupón: GG62

Dostávame sa k tým z vás, ktorí by ocenili nielen Windows, ale aj Office v jednom, cenovo efektívnom balíčku. Našťastie, presne také balíčky si GoDeal24 pripravil aj pre Slovákov. Veď sa pozrite, ako dobre vyzerajú ceny.

Špičkové PC a Mac programy

Okrem kancelárskych programov samozrejme potrebujete aj ďalšie, ktoré funkcionalitu vášho PC alebo notebooku poriadne rozšíria. Pozrite si napríklad PDF Pro 3 na prácu s PDF dokumentami, IObit Driver Booster 10 Pro, ktorý sa postará o akékoľvek problémy s ovládačmi (grafická karta, tlačiareň, a pod.) či Ashampoo Photo Commander 17, ktorý je špičkovým nástrojom pre prácu s fotografiami.

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.