Úvod Novinky Inteligentné WC pre mačky: Furbulous má hromadu senzorov, ktoré rozmaznajú vášho miláčika

Inteligentné WC pre mačky: Furbulous má hromadu senzorov, ktoré rozmaznajú vášho miláčika

Prehľad o "pohyboch" nájdete v aplikácii.

1
Furbulous WC pre mačky
Zdroj: Furbulous

Dnes vám predstavíme veľmi netradičný gadget, ktorý nie je určený pre vás. Teda možno je, no len okrajovo. Volá sa Furbulous a ide o inteligentné WC pre vašu mačku, ktoré spraví všetko za vás. Obsahuje totiž všetko, od automatického čistenia až po váženie mačky, jej správanie a dokonca aj o tom, koľkokrát záchod použila. Náš kocúr síce posledných 5 rokov zvláda aj na klasickom WC, no takéto vylepšenie by mu v žiadnom prípade nevadilo. A ani mne.

Všetko, čo potrebujete o tejto novinke vedieť sa dozviete nižšie.

Furbulous WC pre mačky
Zdroj: Furbulous

Furbulous: Základné informácie

🛒 Cena: 499,99 € | 🎫 Kupón: NNNCSFXW | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Dizajn toalety od spoločnosti Furbulous je klasicky obdĺžnikovitý, a tak aj mimoriadne praktický. Celé WC je vyrobené z bieleho plastu. Z takmer jednoliateho dizajnu vystupujú len vstupné dvere. Zariadenie meria 70 x 60 x 45 centimetrov.

Furbulous WC pre mačky
Obsah balenia. Zdroj: Furbulous

Ide teda o naozaj rozmerné a snáď aj priestranné zariadenie. Rovnako by ste si mali pripraviť aspoň 60 centimetrov výšky, keďže WC je aj dosť vysoké. No a aby ste mohli používať všetky inteligentné funkcie ako samočistenie a monitorovanie cez aplikáciu, samozrejmosťou je aj prístup k elektrickej zásuvke.

Furbulous WC pre mačky
Zdroj: Furbulous

Furbulous: Konštrukcia a základné funkcie

Konštrukcia WC veľmi pripomína malé práčky, akurát doň nemusíte pripájať vodu. Vo štvorcovom tele sa nachádza bubon, ktorý má vo vrchnej časti sito.

Keď vaša mačka úspešne vykoná všetko, čo je potrebné, infračervený snímač zaznamená, že sa už v záchode nenachádza. Podobne ako pri miešačke na betón sa bubon vnútri WC začne točiť a všetky pevné častice sa zachytia v sitku.

Tie sa potom automaticky vytriedia a presypú do vrecka, ktoré sa nachádza v spodnej časti zariadenia. Vrecko sa následne uzavrie, aby nedošlo k šíreniu nepríjemného zápachu. Výrobca hovorí, že dve balenia sáčkov vydržia približne 180 dní. Sáčky na polroka stoja 20,99 € pri jednorazovej platbe, resp. 18,99 € ak si predplatíte automatické doručovanie.

Aby systém fungoval bezproblémovo, použiť môžete akúkoľvek podstielku, ktorá dobre hrudkuje.

Furbulous WC pre mačky
2 infračervené senzory, 1 senzor priblíženia, 4 senzory pre váženie hmotnosti. Zdroj: Furbulous

Senzory na každom rohu. Doslova

Furbulous má množstvo senzorov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vášmu domácemu miláčikovi čo najviac spríjemnili každodennú potrebu. Okrem toho poskytujú majiteľovi dôležité informácie o správaní mačky. Nájdeme tu napríklad 4 senzory (v každej nožičke jeden), ktoré dokáže mačku veľmi presne odvážiť. Takto vždy viete, akú má váš domáci miláčik hmotnosť, čo je dôležité najmä pri interiérových mačkách. Tie sú totiž veľmi náchylné na obezitu a je preto dôležité sledovať vývoj hmotnosti.

Prítomný je aj senzor priblíženia, ktorý okamžite zastaví samočistenie, keď sa vaša mačka vráti na toaletu. To zabráni tomu, aby sa toaleta čistila vtedy, keď mačka potrebuje urgentne vybaviť niečo dôležité. A aby sa predišlo nepríjemným pachom, výrobca k záchodu dodáva aj špeciálne vonné kazety, ktoré pravidelne osviežujú.

Furbulous WC pre mačky
Zdroj: Furbulous

Aplikácia Furbulous

Výrobca k WC pre mačky samozrejme ponúka aj vlastnú aplikáciu, vďaka ktorej budete mať okamžite prístup ku všetkým dátam.

Ponúka rôzne funkcie, ako je napríklad vytváranie plánov čistenia alebo aktivácia časov či situácií, v ktorých sa nesmie vykonávať žiadne čistenie. Ak napríklad váš domáci miláčik potrebuje ísť na toaletu každých niekoľko minút, odporúča sa, aby sa čistenie nespustilo automaticky ihneď po každej návšteve. Aplikácia zaznamenáva a ukladá nielen to, ako často chodí vaše zvieratko na toaletu, ale aj hmotnosť. Vďaka tomu je možné zaznamenávať zmeny a primerane, resp. včasne na ne reagovať.

Furbulous WC pre mačky
Zdroj: Furbulous

Furbulous: Cena a dostupnosť

S cenou 500 € toto moderné WC pre mačky rozhodne nepatrí medzi lacný špás. Závisí preto len od toho, ako veľmi chcete mať svoje zvieratko pod drobnohľadom a ako veľmi vám prekáža čistenie klasického záchodu.

TIP: V prípade, že si Fubrulous chcete objednať z webu výrobcu, použite kupón FURBOX.

>>> Kúpiť WC pre mačky Furbulous za 499,99 € <<<

Ak ste na svoje zvieratá citliví rovnako ako my, ich blaho je na prvom mieste a preto im často kúpime len to najlepšie. Sme si preto istí, že záchod pre mačky od Furbulous si nájde svojich fanúšikov. Viac o tomto netradičnom zariadení sa dozviete aj na webe výrobcu (kupón FURBOX).