Úvod Zariadenia Absolútny favorit Slovákov: Táto kolobežka má 500 W motor a 65 km...

Absolútny favorit Slovákov: Táto kolobežka má 500 W motor a 65 km dojazd. Máme pre vás tajný kupón!

Rátať môžeš so solídnym výkonom, odolnou konštrukciou, trvácnou batériou i pohodlnými pneumatikami. A čo je najlepšie - aj s parádnou zľavou.

1

Ak sa práve obzeráš po šikovnej a výkonnej elektrickej kolobežke, ktorá by ti nespravila čiaru cez rozpočet, máme pre teba jeden skvelý tip. Internetový obchod Tomtop totiž ponúka vo výhodnej zľave šikovnú kolobežku NAVEE N65. Vyznačuje sa hneď niekoľkými dôležitými špecifikami, vrátane inovatívneho skladacieho systému, veľkých a pohodlných pneumatík, dlhej výdrže a silného výkonu. Všetky z nich si priblížime v tomto článku.

NAVEE N65

🛒 Cena: 459 € | 🎫 Kupón: FFP4495 | 🚚 Poštovné: Zadarmo do SR

Kompaktná konštrukcia

Začneme skladacím systémom. Inovatívne prevedenie s dvojitým otáčaním umožňuje používateľom ľahšie skladovanie, napríklad v menších miestnostiach alebo kufri auta. Vďaka jednoduchému skladaniu je kolobežka taktiež ľahko prenosná.

Silný motor s veľmi slušným dojazdom

Čo sa týka výkonu, kolobežku poháňa bezkartáčový motor s výkonom 500 W, ktorý ponúka dostatok sily na jazdu aj po náročnejších terénoch, ako aj do kopca pri sklone do 25 %. Motor úzko spolupracuje s lítiovou batériou s kapacitou 48 V/12,5 Ah, ktorý ponúka dojazd až 65 km pri maximálnej rýchlosti 25 km/h. V tomto smere nemožno zabudnúť ani na čip BMS, ktorý zvyšuje ako životnosť, tak aj bezpečnosť akumulátora.

Ďalšou kľúčovou črtou sú pneumatiky s priemerom 10 palcov, ktoré umožňujú pohodlnú jazdu aj po hrboľatejších cestách. Okrem toho sa pneumatiky vyznačujú veľmi slušnou odolnosťou, vďaka čomu môže používateľ hodiť obavy z poškodenia za hlavu.

Dva rýchlostné režimy

Späť k rýchlosti, NAVEE N65 ponúka dva rýchlostné režimy. Prvý režim obmedzuje maximálnu rýchlosť na 15 km/h, druhý ju navyšuje na maximálnych 25 km/h. Medzi režimami môže používať prepínať priamo prostredníctvom kvalitnej LED obrazovky, ktorá sa nachádza medzi riadidlami. Tá ďalej zobrazuje aktuálnu rýchlosť, stav batérie, výkon či rekuperáciu energie

Maximálna odolnosť a prepojenie s aplikáciou

Celá konštrukcia je potom vyhotovená z horčíkovej zliatiny, čo zaručuje eleganciu a odolnosť. Kľúčovou súčasťou konštrukcie je rám, ktorý ponúka nosnosť do až 120 kg. Ďalej možno rátať so spoľahlivou prednou brzdou  EABS, ale aj zadnou kotúčovou brzdou, ktoré sa spoločne starajú o maximálne skrátenie brzdnej dráhy.

Všetky kľúčové údaje kolobežky možno sledovať prostredníctvom inteligentnej aplikácie Go Navee. K dispozícii sú informácie o štatistikách jazdy. Aplikácia taktiež umožňuje nastavenie tempomatu.

Na záver nemožno zabudnúť na predné a zadné svetlo, ktoré napomáhajú pri jazde vo večerných hodinách, resp. po tme.

NAVEE N65: Cena a dostupnosť

Kolobežku NAVEE N65 si môžeš teraz zadovážiť prostredníctvom obchodu Tomtop, kde ťa vďaka skvelej zľave a kupónu FFP4495 vyjde len na 459 eur. Poštovné na Slovensko máš zadarmo.

>>> Kúpiť NAVEE N65 za 459 € <<<