Úvod Zaujímavosti DOŽIVOTNÁ licencia za 6 €: Takto získaš prístup k špičkovým nástrojom, Slováci majú...

DOŽIVOTNÁ licencia za 6 €: Takto získaš prístup k špičkovým nástrojom, Slováci majú jedinečnú možnosť!

Lepší čas na kúpu doživotnej licencie na Windows či Office 2021 ešte nebola. Takto nízke ceny sa dlho neudržia.

2

Či už hľadáš kancelársky balík programov Microsoft Office 2021, operačný systém Windows 10 či Windows 11 alebo jeden zo špičkových nástrojov,  ktoré výrazne vylepšia schopnosti tvojho počítača, si na správnom mieste.

Odporúča sa, aby základné nástroje tvorili výbavu každého počítača a notebooku školáka, študenta či zamestnaného. Z času na čas totiž všetci potrebujeme upraviť dokument vo Worde, vytvoriť prezentáciu alebo naťukať čísla do tabuliek v Exceli. Ak by si chcel k tomuto všetkému získať prístup za (doslova) pár drobných, čítaj ďalej, ukážeme ti, ako na to vďaka jesennej akcii v obchode GoDeal24.

Doživotná licencia sa dá získať veľmi lacno
Zdroj: GoDeal24

Doživotná licencia za 7 €

Začnime tým základným – licenciami na jeden produkt pre jeden počítač. Toto je vhodné pre tých z vás, ktorí si chcú radosť spraviť sami pre seba. Nič zlé na tom, samozrejme nie je! Jedna licencia na Office 2021 Professional Plus alebo Windows 11 sa dá zohnať takto lacno.

XXL balenie pre viac ľudí za nižšiu cenu

Ak v domácnosti máte viac počítačov alebo notebookov, poprípade sa chceš na nové licencie poskladať s kamošmi či známymi, využiť môžeš tzv. XXL balenia. V nich sa nachádza niekoľko licencií za ešte lepšiu cenu. Windows 10 napríklad stojí už len 6 €, Windows 11 len 10 € a Office 2021 Pro Plus len 13 €.

Licencia je základ pre pohodovú prácu aj štúdium.
Zdroj: Microsoft

Windows + Office: V balíčku je cena ešte nižšia

Je nutné použiť kupón: GG62

Dostávame sa k tým z vás, ktorí by ocenili nielen Windows, ale aj Office v jednom, cenovo efektívnom balíčku. Našťastie, presne také balíčky si GoDeal24 pripravil aj pre Slovákov. Veď sa pozrite, ako dobre vyzerajú ceny.

Špičkové PC a Mac programy

Okrem kancelárskych programov samozrejme potrebujete aj ďalšie, ktoré funkcionalitu vášho PC alebo notebooku poriadne rozšíria. Pozrite si napríklad PDF Pro 3 na prácu s PDF dokumentami, IObit Driver Booster 10 Pro, ktorý sa postará o akékoľvek problémy s ovládačmi (grafická karta, tlačiareň, a pod.) či Ashampoo Photo Commander 17, ktorý je špičkovým nástrojom pre prácu s fotografiami.

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.