Úvod Zariadenia MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci začali kupovať toto zariadenie. Mimoriadne im uľahčuje...

MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci začali kupovať toto zariadenie. Mimoriadne im uľahčuje život

Novinka z dielne Xiaomi sa hodí do každej domácnosti. Má fantastické vlastnosti a ešte lepšiu cenu.

0
Xiaomi Mijia parná žehlička
Zdroj: Xiaomi

Xiaomi pokračuje v obohacovaní svojho portfólia zariadení o nové modely s novými funkciami. Jedným z nich je aj Xiaomi Mijia parná žehlička, ktorá je dostupná za fantastickú cenu aj pre Slovákov. Zaujme nielen tým, ale aj krásnym dizajnom a spratnosťou.

Parná žehlička Xiaomi Mijia
Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Mijia parná žehlička

🛒 Cena: 27,89 € | 🎫 Kupón: MJGTJ01LF | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Parná žehlička Xiaomi Mijia je prvým produktom tejto kategórie od oddelenia Mijia. Ide tak o prvý pokus vyrobiť niečo prenosné, čo si zo sebou môžete vziať napríklad na dovolenku či pracovné cesty alebo kľudne používať aj doma.

Zariadenie je už tradične na pomery Xiaomi v bielom prevedení. Dizajnéri ho odeli do minimalistického dizajnu, ktorý je určený pre moderné domácnosti.

Žehlička váži len 780 gramov, v ruke tak nepôsobí ťažkopádne a hravo s ňou budete narábať aj niekoľko (desiatok) minút. Z ergonomického hľadiska poteší 5 ° náklon. V zadnej časti sa nachádza malá, 160 ml nádobka na vodu, ktorá podľa Xiaomi hravo postačí na vyžehlenie šiestich košieľ.

Základ žehličky by mala byť okrem pary aj kvalitná parná hlavica. Tá je vyrobená z hliníkového odlievacieho panelu s fantastickou tepelnou vodivosťou. Dosiahnuť dokáže teplotu až 130 °C, čo zaručí nielen dokonalé vyžehlenie, ale odev súčasne aj dezinfikuje. Xiaomi hovorí, že žehlička dokáže zabiť až 99,9 % nežiaducich baktérií.

S výkonom 1 200 W a technológiou mikroplnenia sa spoľahnete aj na ohromnú silu 20 kPa pary, čo zaručí rýchle zbavenie sa nerovností na oblečení. Po zapnutí sa na plný výkon dostane za krátkych 30 sekúnd.

Žehličku od Xiaomi si môžete kúpiť v obchode TomTop, ktorý ju do ponuky zaradil za fantastických 27,89 €. Stačí, ak použijete kupón MJGTJ01LF. Doručenie na Slovensku už následne máte zadarmo.

>>> Kúpiť parnú žehličku Xiaomi Mijia za 27,89 € <<<