Úvod Výrobcovia Blackview Návrat klasiky: Odolný a kompaktný Blackview N6000 teraz môžeš získať vo fantastickej...

Návrat klasiky: Odolný a kompaktný Blackview N6000 teraz môžeš získať vo fantastickej zľave!

Blackview N6000 sa vyznačuje odolným telom, ale aj spoľahlivými internými komponentami a kopou užitočných funkcií pre pohodlné fungovanie.

0

Spoločnosť Blackview uvádza na trh svoj doposiaľ najodolnejší kompaktný smartfón. Je ním model Blackview N6000, ktorý vďaka svojmu konštrukčnému prevedeniu nájde využitie v azda akomkoľvek teréne. Lákadiel však ponúka oveľa viac. O všetkých z nich si povieme v tomto článku.

Blackview N6000

🛒 Cena: 169,68 € | 🚚 Doručenie: Zadarmo do SR

Blackview N6000
Zdroj: Blackview

Vhodný aj do náročných podmienok

Blackview N6000 je skutočne kompaktný smartfón, preto pohodlne sadne aj do menších dlaní. Jeho menšie rozmery však rozhodne neznamenajú, že vydrží menej ako jeho objemnejší súrodenci. Práve naopak – N6000 je po konštrukčnej stránke vyhotovený tak, aby dokázal efektívne odolať náhodným pádom a nárazom, ako aj nepriaznivým podmienkam v drsných terénoch.

Smartfón dokáže vydržať pád z výšky až 5 m, odolnosť proti hodu z výšky 60 m, odolnosť proti vode do hĺbky 15 m (do 30 minút) a odolnosť proti zaťaženiu do 20 000 kg. To všetko vďaka viacerým prestížnym certifikáciám, medzi ktorými nechýba ani armádny štandard MIL-STD 810H. Odolať dokonca dokáže aj extrémne vysokým i nízkym teplotám. Výrobca sľubuje funkčnosť v rozmedzí od -40 °C do až 80 °C.

Blackview N6000
Zdroj: Blackview

Spoľahlivý výkon a užitočné funkcie

Čo sa týka interných komponentov, Blackview N6000 je vybavený procesorom MediaTek Helio G99 založeným na 6 nm výrobnom procese, až 16 GB operačnej pamäte 256 GB interného úložiska. Po softvérovej stránke je zariadenie poháňané najnovším Android 13 v kooperácii s rozhraním DokeOS 3.1. Toto rozhranie prichádza s niekoľkými vlastnými technológiami, ako je napríklad Smart Pre-loading, ktorý sľubuje o 25 % rýchlejšie zapínanie aplikácií. Ďalej tu máme technológie Atomized Memory a Low Memory Killer (LMK), ktoré zabezpečujú čo najlepšiu plynulosť pri používaní.

Tieto komponenty sa ukrývajú pod 4,3-palcovým displejom s QHD+ rozlíšením, pomerom strán 20 : 9 a svietivosťou 450 nitov. Displej je to naozaj kompaktný, čo poteší najmä tých s menšími dlaňami, ale aj tých, ktorí pri práci často nemajú možnosť ovládať smartfón oboma rukami. Displej je zabudovaný do konštrukcie s hmotnosťou 208 g.

Blackview N6000
Zdroj: Blackview

Nezabúda ani na fotografiu

Blackview N6000 nezaháľa ani v oblasti fotografie. Hlavnú úlohu zohráva 48 Mpx snímač od spoločnosti Samsung. Tešiť sa tak možno na ostré a jasné zábery, k čomu pomáhajú technológie ako TetraPixel, Super-PD AF a Smart-ISO. Kvalitné fotografie sľubuje nielen cez deň, ale aj v noci. Vpredu sa nachádza 16 Mpx snímač.

Výrobca ďalej obohacuje fotoaparát o rôzne šikovné vylepšenia, ako je napríklad ArcSoft 5.0, ktorý so sebou prináša kopu fotografických režimov, vrátane HDR, nočného režimu, portrétového režimu či panorámy. Nechýba pritom ani profesionálny režim či režim pre natáčanie videí v ostrom 2K rozlíšení.

Blackview N6000
Zdroj: Blackview

Všetko pre pohodlné fungovanie

Napokon možno spomenúť ešte niekoľko dodatočných funkcií, ktoré dokážu aspoň mierne spríjemniť život. Smartfón ponúka Smart Google Lens pre jednoduché prekladaniu textu za použitia fotoaparátu, inteligentnú navigáciu „4 v 1“ (GPS + GLONASS + Beidou + Galileo), podporu pre 4G konektivitu a NFC.

To všetko v atraktívnej zľave

Blackview N6000 si môžeš zadovážiť od dnešného dňa (24. júla) do 28. júla prostredníctvom online obchodu AliExpress, a to v atraktívnej 36-percentnej zľave len za 169,68 €. Na výber máš z troch farebných prevedení (oranžová, zelená a čierna). Treba sa však poponáhľať, táto akcia je časovo i objemovo obmedzená.

>>> Kúpiť Blackview N6000 za 169,68 € <<<