Úvod Novinky Aktuálne Slováci ich kúpili tisíce: Špičkový Windows dočasne klesol na 6 €, najnovší...

Slováci ich kúpili tisíce: Špičkový Windows dočasne klesol na 6 €, najnovší Office 2021 kúpite už len za 13 €!

Na kúpu Office 2021 Pro ešte nebol lepší čas. Jedna firma práve spustila výpredaj tohto roka a špičkový softvér tak môžeš mať za pár eur.

1
Microsoft Office 2021
Zdroj: Microsoft (úprava redakcie)

Microsoft Office 2021 je najpoužívanejší balíček kancelárskych programov na svete a má na to dobrý dôvod. Je plný programov, s ktorými denne pracuje väčšina z nás či už profesionálne alebo len na občasné úkoly. Je stále dobre mať doma aktualizovaný, resp. stále aktuálny softvér či už z bezpečnostných alebo funkčných dôvodov.

Ovplyvňuje to totiž schopnosť spolupracovať na dokumentoch s vašimi kolegami alebo rodinou. No a kto by predsa chcel po rodine posielať súbory, ktoré už dnes nikto neotvorí? Každá rodina má doma takéhoto „experta,“ preto je na čase spraviť zaslúžený upgrade.

Práve v čas prichádza fantastická júlová akcia, ktorá masívne znižuje jeho cenu. Navyše, licencie vám prídu na email extrémne rýchlo, inštalovať tak môžete takmer okamžite.

Microsoft Office 2021 je v júlovej akcii výrazne lacnejší.
Zdroj: GoDeal24

Windows aj Office čo najlacnejšie

Ak potrebujete len jednu licenciu, najlepšie spravíte, ak si ju kúpite v júlovej akcii. Ceny sú nielen priaznivé, v skutočnosti sú na najnižšej úrovni od začiatku roka. Taký Office 2021 Pro Plus môže byť váš už za 24,25 €, Windows 11 Pro už za 10 €. To je v porovnaní s plnými cenami na Slovensku skutočne zlomok.

Zdroj: Microsoft

Takto získaš moderný Office 2021 za 13 €

Ak chceš ušetriť viac, než pri ponuke vyššie, bude ideálne, ak si naplánuješ upgrade všetkých PC v rodine alebo sa dohodneš s kamošmi. Tzv. „multi-pack“ licencie, teda licencie, ktoré ti dajú možnosť nainštalovať ich na viaceré stroje, stoja výrazne menej než jednotlivé licencie.

Taký Windows 10 Pro môže byť tvoj len za 6,12 €, Windows 11 Pro za 9,79 € a čo je azda najzaujímavejšie, Windows 2021 Pro Plus len za 13,05 €.

Zdroj: Microsoft (úprava redakcie)

Dve muchy jednou ranou

Nutné použiť kupón: GG62

Ak v rodine a medzi známymi nemáš nikoho, kto by tiež potreboval upgrade, využiť môžeš akciu tzv. „dvojičiek“. Ide o výrazne zvýhodnené balíčky skladajúce sa z jednej licencie na Windows tvojho výberu (10 alebo 11) a jednej licencie kancelárskych programov Microsoft Office (2019 alebo 2021).

Ak by ste si licencie kúpili samostatne, preplatili by ste ich. Takto môžete získať všetko v jednom výhodnom balení.

Zdroj: Ashampoo

Šikovné PC a Mac nástroje za smiešne ceny

Okrem operačného systému a kancelárskych programov samozrejme netreba zabúdať ani na iné šikovné nástroje. Jedným z nich je napríkald Ashampoo Photo Commander 17, ktorý je absolútne skvelou voľbou pre prácu s fotkami. Páčiť sa vám môže aj PDF Pro 3, ktorý výrazným spôsobom uľahčí prácu s PDF dokumentami, ktorých je čoraz viac.

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať. Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.