Úvod Novinky Aktuálne AKTUÁLNE: Cena Windows 10 a Windows 11 NEČAKANE spadla na dno! Slováci majú...

AKTUÁLNE: Cena Windows 10 a Windows 11 NEČAKANE spadla na dno! Slováci majú unikátnu možnosť získať ich za 6 €!

Slováci získali absolútne unikátnu príležitosť. Pirátske verzie môžu vyhodiť, legálny Windows klesol cenou na minimum.

1

Ako možno viete, extrémne populárne verzie operačných systémov Windows, konkrétne Windows 7 a Windows 8.1 dostali svoje posledné aktualizácie. Microsoft, firma, ktorá ich vyvíja, ich už ďalej nebude podporovať. To v praxi znamená, že ak útočníci nájdu spôsob, ako obísť ich zabezpečenie, vaše citlivé údaje môžu byť v nebezpečenstve. Vyriešiť sa to dá veľmi jednoducho – nainštalujete si modernú verziu. Na výber máte dve možnosti – Windows 10 alebo Windows 11.

Ak by sme si nový Windows inštalovali dnes, v redakcii by sme zvolili Windows 11, ktorý má najmodernejšie zabezpečenie, funkcie a ponúka najvyšší možný výkon. Windows 11 je však o máličko drahší než Windows 10, takže rozhodnutie je len na vás. Na pomoc opäť prichádza internetový obchod GoDeal24, ktorý zachráni nejedného z nás. Namiesto platenia niekoľkých stoviek eur ponúka originálne a plne funkčné licencie (nielen) na Windows za zlomok ceny. A keď hovoríme o zlomku, skutočne to tak myslíme. Veď posúďte sami.

Foto: Microsoft / Pixabay

Office 2021 za zlomok ceny

Použite kupón GG62

To nie je všetko. Ak chcete, aktualizovať svoj systém môžete rovno na Windows 11, čo vás vôbec nemusí stáť veľa. Windows 11 Pro si totiž môžete kúpiť za 10,24 €. Navyše, k dispozícii sú aj rôzne kombinácie, ktoré môžete využiť ak máte viac počítačov alebo chcete pomôcť niektorému z vašich známych. Do popredia vyzdvihneme napríklad kombináciu Windows 11 Pro a Office 2021 Pro za 32,99 €, ktorá predstavuje absolútnu špičku.

Windows 10 a Windows 11 od 6 €

Použite kupón GG50

Ak chcete ušetriť ešte viac, na výber máte aj z niektorých zvýhodnených balíčkov, ktoré kombinujú Windows a špičkový Office. Je len na vás či si zvolíte najmodernejší Windows 11, ktorý odporúčame, alebo o niečo starší, no stále aktuálny Windows 10.

Použite kupón GG62

Najlepšie nástroje pre PC

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať. Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.