Úvod Zariadenia Za 34 € až 4 slúchadlá: Futuristický dizajn a perfektný zvuk za...

Za 34 € až 4 slúchadlá: Futuristický dizajn a perfektný zvuk za zlomok ceny toho, čo nájdete na Slovensku!

Áno, čítaš správne. Za túto cenu dostaneš hneď štyri kusy kvalitných bezdrôtových slúchadiel, ktoré poslúžia nielen na gaming.

1
Lenovo ThinkPlus GM2 Pro
Zdroj: Lenovo

Ak máš záujem o herné slúchadlá bez káblu, máme pre teba jeden skvelý tip. Online obchod Tomtop práve teraz ponúka skvelú akciu, v rámci ktorej si môžeš zadovážiť hneď 4 kusy slúchadiel Lenovo Thinkplus GM2 Pro len za niečo vyše 30 eur. Treba sa však poponáhľať. Ponuka je obmedzená ako časovo, tak aj kapacitne.

Lenovo Thinkplus GM2 Pro

🛒 Cena: 34,40 € | 🚚 Doručenie: Zadarmo do SR

Lenovo Thinkplus GM2 Pro sú kompaktné bezdrôtové slúchadlá, ktoré sadnú aj tým náročnejším hráčom. Ich hlavným lákadlom je predovšetkým kvalitné 360-stupňové ozvučenie, nízka odozva a nulový hluchý priestor. To všetko vedie k prvotriednemu zážitku z počúvania, či už médií alebo in-game hudby a efektov.

Interiér slúchadiel obýva nový čip podporujúci Bluetooth 5.3, čo zaručuje bezproblémové spojenie a prenos audia. Kompatibilné sú ako s operačnými systémami Android a iOS, tak aj s OS Windows.

Lenovo Thinkplus GM2 Pro
Zdroj: Tomtop

Slúchadlá ďalej lákajú aj hlbokými basami pre ešte pohlcujúci zážitok z hrania. Tomuto účelu taktiež poslúži aj podpora pre potláčanie okolitého hluku (ANC).

Poprednou kvalitou slúchadiel je aj ich dizajn. Pôsobia skutočne futuristicky, za čo možno vďačiť predovšetkým LED svietidlám umiestneným po stranách. To isté platí aj pre puzdro. Čo sa týka batérie, slúchadlá dokážu spoločne s puzdrom vydržať až 30 hodín. Puzdru trvá nabitie len okolo 1,5 hodiny, pričom slúchadlá dokáže nabiť do plného stavu 4 až 5-krát.

Lenovo Thinkplus GM2 Pro
Zdroj: Tomtop

Slúchadlám samozrejme nechýba ani podpora pre ovládanie dotykom. Ťuknutím na pravé alebo ľavé slúchadlo môžeš zvýšiť alebo znížiť hlasitosť, dvojitým ťuknutím pozastavíš práve prehrávané audio, trojitým ťuknutím prejdeš na ďalšiu alebo predchádzajúcu skladbu vo svojom playliste, konkrétne podľa toho, na ktoré slúchadlo poťukáš. Dotykom je taktiež možné aj prijímať alebo odmietať prichádzajúce telefonáty.

V neposlednom rade nemožno zabudnúť ani na šikovné mikrofóny, ktoré spoločne reprodukujú hlas používateľa vo vysokej kvalite. So slúchadlami teda budeš môcť nielen hrať, ale aj konverzovať so spoluhráčmi priamo v hre alebo na Discorde.

Lenovo Thinkplus GM2 Pro
Zdroj: Tomtop

Ponuka, ktorá sa neodmieta

Ak teda nie si fanúšikom obrovských herných slúchadiel, Lenovo Thinkplus GM2 Pro môžu byť pre teba ideálnou voľbou. Cez obchod Tomtop si ich navyše teraz môžeš zadovážiť v atraktívnej akcii. 4 kusy týchto slúchadiel ťa prídu len na 34,40 eur, pričom poštovné do SR máš zadarmo. Treba sa však poponáhľať. Akcia síce trvá ešte takmer 18 dní, no platí len pre 879 kusov. V čase písania tohto článku ponuku využilo už 689 ľudí.

>>> Kúpiť Lenovo Thinkplus GM2 Pro za 34,40 € <<<