Úvod Zariadenia Slováci ho kupujú vo veľkom: Tento elektrobicykel je špička vo svojej cene....

Slováci ho kupujú vo veľkom: Tento elektrobicykel je špička vo svojej cene. Má 125 km dojazd, stojí smiešne málo!

Nechýba vysoký výkon, pohodlné odpruženie či extra dlhý dojazd.

1
Eleglide M2
Zdroj: Eleglide

Eleglide je značka známa všetkým tým, ktorí obľubujú kvalitné elektrické bicykle. Jej produktový rad pozostáva z viacerých kvalitných modelov, ktoré učarujú aj náročnejším športovcom. A celkom často sa stáva, že niektoré z nich uvedie do atraktívnej zľavy. Po novom tak spravila pri modeli Eleglide M2, na ktorého ponuku sa pozrieme v tomto článku.

Eleglide M2

🛒 Cena: 849,99 € | 🚚 Doručenie: Zadarmo do SR

Eleglide M2 má toho skutočne mnoho, čím sa môže pochváliť. Hneď na začiatku možno spomenúť vysoko výkonný bezkartáčový motor s krútiacim momentom 55 Nm a maximálnym okamžitým výkonom 570 W. Tento motor bicyklu, resp. cyklistovi umožňuje dosiahnuť maximálnu rýchlosť 25 km/h. Asistuje mu pri tom objemná batéria s kapacitou 15 Ah, ktorá v režime asistencie ponúka dojazd až na 125 km.

Eleglide M2
Zdroj: Geekbuying

O pohodlnú jazdu aj v menej priaznivých terénoch sa starajú 27,5-palcové kolesá obalené do 2,4 palca hrubých pneumatík. Ruku k dielu potom prikladajú profesionálne prehadzovačky od Shimano s 3 prednými a 8 zadnými prevodmi. Každý si tak nájde pre seba najvyhovujúcejšie tempo, a to bez akýchkoľvek kompromisov.

Odpruženie aj kotúčové brzdy

Zabudnúť nemožno ani na hydraulické odpruženie, ktoré poskytuje hladkú a zároveň pevnú jazdu. Vďaka špecializovanej konštrukcii môže cyklista zamknúť odpruženie pri jazde na rovných cestách a odomknúť pri prechode na hrboľatejšie terény. Hydraulické sú aj kotúčové brzdy, ktoré poskytujú lepšiu kontrolu nad bicyklom, pričom pochváliť sa môžu aj dlhou životnosťou.

Eleglide M2
Zdroj: Geekbuying

Eleglide M2 disponuje 5 úrovňami asistencie, medzi ktorými sa nachádzajú rýchlosti 12, 16, 20, 23 a 25 km/h. Možnosťou je potom aj režim chôdze pri rýchlosti 6 km/h.

Čerešničkou na torte je kvalitný LCD displej, ktorý cyklistu informuje o všetkých dôležitých údajoch, vrátane aktuálnej rýchlosti, prejdenej vzdialenosti či spotrebovanej energie v batérii. Rovnako displej umožňuje prepínanie medzi vyššie zmienenými režimami asistencie.

V neposlednom rade treba spomenúť aplikáciu Eleglide, ktorá umožňuje aktiváciu ďalších šikovných funkcií, ako je uzamknutie bicykla, nastavenie hesla, ako aj nastavenie časového limitu obrazovky.

Eleglide M2 si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Geekbuying za zvýhodnenú cenu 849,99 eur. Prvých 50 objednávok dostane ako darček inteligentný fitness náramok Xiaomi Smart Band 8.

>>> Kúpiť Eleglide M2 za 849,99 € <<<