Úvod Zariadenia Najlepšie príslušenstvo do domácnosti? Nič lepšie si dlho nekúpite!

Najlepšie príslušenstvo do domácnosti? Nič lepšie si dlho nekúpite!

Na trh prichádza nový vysávač od obľúbenej spoločnosti JIMMY, ktorá vylepšila to, čo si mnohí mysleli, že sa nedá.

0

Čoraz viac domácností používa na bežné upratovanie bezdrôtové tyčové vysávače. Na trhu ich je skutočne veľa, no aj keď vyzerajú podobne, líšia sa v sacej sile, výbave a mnohom ďalšom. Na trh teraz prichádza JIMMY H10 Pro, model, ktorý doslova zničí konkurenciu. V ruke totiž môžete držať zariadenie schopné vyprodukovať saciu silu až 26 000 Pa (245 AW). To ale ani zďaleka nie je všetko.

JIMMY H10 Pro
Zdroj: JIMMY

JIMMY H10 Pro: Cena a dostupnosť

🛒 Cena: 299 € | 🎫 Kupón: 7WNSDF | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Vlajkový model série „H“ prichádza exkluzívne do ponuky overeného predajcu Geekbuying, ktorý vám ho domov doručí za 299 €. Stačí, ak v košíku zadáte kupón: 7WNSDF, ktorý cenu zníži naozaj poriadne, a to z 429,95 € na spomínaných 299 €.

>>> Kúpiť JIMMY H10 Pro za 299 € <<<

Domov vám ho doručí kuriérska spoločnosť DPD do niekoľkých pracovných dní. Pripomenieme, že rovnaký model sa na Slovensku predáva za 599 €. Slušný rozdiel!

JIMMY H10 Pro
Zdroj: JIMMY

Čo všetko dokáže?

Poďme si o ňom ale niečo povedať. JIMMY H10 Pro je unikátny tyčový vysávač, ktorý disponuje silným bezkefovým motorom schopným vyvinúť sací výkon až 26 000 Pa, resp. 245 AW. To v praxi znamená, že akékoľvek nečistoty na zemi nemajú akúkoľvek šancu.

Novinkou je nový senzor monitorujúci prach na podlahe, ktorý vám dá vedieť či ste povysávali dobre alebo či máte niektoré miesta ešte chvíľu vysávať. Zariadenie má 4 takéto senzory a v mnohých domácnostiach, najmä tých, ktoré majú domácich miláčikov, je to na nezaplatenie.

JIMMY H10 Pro
Zdroj: JIMMY

Samozrejmosťou je krásne čitateľný a prehľadný LCD displej, ktorý vám dá vedieť o všetkom potrebnom, hlavne o nastavenom režime, stave batérie a podobne. Nečistoty sa odsávajú do 600 ml nádobky s patentovaným spôsobom vyprázdňovania.

Na jedno nabitie pritom môžete vysávať úctyhodných 90 minút (na najnižšom výkone), pričom 86,4 Wh akumulátor nabijete približne za 4 hodiny.

JIMMY H10 Pro
Zdroj: JIMMY

Unikátnou vlastnosťou JIMMY H10 Pro je jeho konštrukcia. Vysávač totiž môžete „zlomiť“ v polovici a dostať sa tak pod ťažšie dostupný nábytok bez toho, aby ste museli predvádzať gymnastické kúsky.

Ak sa ti vysávač páči, kúpiť si ho môžeš v Geekbuying podobne ako my. Nezabudni použiť kupón 7WNSDF, inak premeškáš možnosť získať ho za tak nízku cenu.

🤝 V spolupráci s Geekbuying.