Úvod Zariadenia KUPUJÚ ICH STOVKY: Slováci si zamilovali fantastickú novinku. Je absurdne lacná!

KUPUJÚ ICH STOVKY: Slováci si zamilovali fantastickú novinku. Je absurdne lacná!

Roborock S8 je absolútna špička na trhu za cenu, akú by ste mu možno netipli. Tento model vystrašil konkurenciu, keďže tá rovnaké technológie predáva vo vysávačoch, ktoré sú často aj dvakrát tak drahé.

0

Xiaomi je firma, ktorá už dávno nie je známa len svojimi smartfónmi, ale aj ďalšími zariadeniami prevažne do domácnosti s fantastickým pomerom ceny a výkonu. Inžinieri neustále prichádzajú s inováciami, ktoré často prekonávajú aj oveľa väčšie firmy. Krásnym príkladom je aj nový Roborock S8 – špičkový robotický vysávač, ktorý práve prichádza na Slovensko.

Roborock S8: Duo kefa, ktorá si poradí aj s veľkým znečistením

🛒 Cena: 549 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Roborock S8 ako vôbec prvý model od výrobcu prináša fantatickú novinku, ktorá úplne zmení výkon vysávača. Na spodnej strane sa po novom nachádzajú až dve kefy, ktoré firma nazýva DuoRoller. Kefy sa točia v opačných smeroch, vďaka čomu nasávajú nečistoty výrazne jednoduchšie než doteraz. Navyše, s extrémne rýchlym a efektívnym upratovaním im pomáha aj ohromný 6 000 Pa sací výkon.

Zdroj: Roborock

TIP: Geekbuying spustil jarnú akciu, počas ktorej môžete okrem nižších cien samotných zariadeniach získať aj cenné zľavy vo forme kupónov. Nižšie je niekoľko z nich, ktoré môžete využiť už teraz.

KupónZľava
🎫 NNNAFFSALE999Zľava 65 dolárov pri nákupe nad 999 dolárov
🎫 NNNAFFSALE699Zľava 55 dolárov pri nákupe nad 699 dolárov
🎫 NNNAFFSALE399Zľava 25 dolárov pri nákupe nad 399 dolárov
🎫 NNNAFFSALE199Zľava 15 dolárov pri nákupe nad 199 dolárov

Roborock S8
Zdroj: Roborock

Podobne ako pri Roborock S7, aj Roborock S8 disponuje technológiou mopovania VibraRise, ktorá pre odstránenie škvŕn používa sonické vibrácie, ktoré podlahu rozvibrujú až 3-tisíc krát každú sekundu. Vysávač mopom na podlahu tlačí pri sile 6 N, vďaka čomu vyvíja dostatočný tlak na to, aby odstránil aj tie nečistoty, ktoré sa budú brániť najviac.

Roborock S8
Zdroj: Roborock

Nemusíte sa ale báť, robotický vysávač vám nebude mopovať aj koberec, je vybavený senzorom, ktorý rozozná povrch, na ktorom sa nachádza a mop dokáže zdvihnúť o 5 mm, aby tým zabránil kontaktu s kobercom.

Zdroj: Roborock

Roborock S8: PreciSense LiDAR s 3D navigáciou

Nebola by to firma Roborock, ak by do novej generácie nevniesla niečo nové a inak tomu nie je ani teraz. Novinka je totiž vybavená technológiou PreciSense, ktorá na navigáciu po byte či dome využíva hneď niekoľko spôsobov. Jedným z nich je aj „3D štrukturované svetlo,“ ktoré mu umožňuje pochopiť, aké prekážky sa nachádzajú na podlahe.

Špeciálnemu svetlu zároveň pomáha špičkový LiDAR, vďaka ktorému sa vysávač nikdy nestratí. V aplikácii vám zároveň vysávač umožní vytvoriť 3D mapu vášho bytu alebo domu, aby ste v prípade problému mali predstavu, čo sa mohlo stať aj vtedy, keď napríklad nebudete doma.

Roborock S8
Zdroj: Roborock

Nakoniec, inteligentné zariadenia majú slúžiť nám a nie my im. Roborock S8 prichádza s možnosťou navoliť si v aplikácii, kedy sa má nabíjať. Táto možnosť je tam z toho dôvodu, aby ste si mohli zvoliť, kedy máte doma elektrinu najlacnejšiu (väčšinou v noci). Vysávač využíje tieto informácie a zo siete si bude elektrinu pýtať len vtedy.

Roborock S8: Cena a doručenie

Vysávač si môžete kúpiť už dnes. Dostupný je v európskom sklade v Poľsku, odkiaľ vám na Slovensku príde v priebehu niekoľkých krátkych dní. Doručenie zväčša trvá len 2-3 dni. Zariadenie vám doručí kuriérska spoločnosť bez ďalších poplatkov.

TOP 5 najpredávanejších zariadení

Roborock S7 Pro Ultra
Zdroj: Roborock

Roborock S7 Pro Ultra

🛒 Cena: 855,61 € | 🎫 Kupón: NNNAFFSALE399 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Vlajková loď z minulého roka, ktorú hrdo používame aj my v redakcii ponúka všetko, čo by ste od vysávača mohli chcieť. Vysoký výkon, dokovaciu stanicu s automatickým vyprázdňovaním suchých nečistôt a dokonca aj zberník čerstvej aj použitej vody. Inými slovami, dáte mu vodu a on povysáva a pozmýva bez toho, aby ste sa museli starať o čokoľvek ďalšie.

5TH WHEEL M2
Zdroj: 5TH WHEEL

5TH Wheel M2

🛒 Cena: 235 € | 🎫 Kupón: NNN5THWHEEL | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Skrytý klenot medzi kolobežkami, ktorý sa veľkej obľube teší aj na Slovensku. Aj napriek nižšej cene ide o fantastickú kolobežku schopný uniesť až 120 kg. Stará sa o to silný 350 W motor schopný vyvinúť maximálnu rýchlosť 25 km/h. Poteší aj výborný 30 km dojazd, ktorý na mestské dochádzanie hravo stačí. Jednoznačne ide o jednu z najlepších volieb v kategórii do 250 €.

Xiaomi JIMMY JV85 Pro
Xiaomi JIMMY JV85 Pro

JIMMY JV85 Pro

🛒 Cena: 224,51 € | 🎫 Kupón: NNNJMJV85PC | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Dá sa povedať, že JIMMY JV85 Pro je u nás akási stálica. Ide o ďalšie zariadenie, ktoré máme aj u nás v redakcii a s ktorým je radosť pracovať. Je výkonný, spratný a hlavne flexibilný. Nie je snáď nič, čo by sa s ním nedalo kvalitne povysávať. Ak zháňate tyčový bezdrôtový vysávač, za túto cenu zoženiete niečo lepšie len veľmi, veľmi ťažko.

IENYRID M4 Pro S+ MAX
Zdroj: IENIRID

IENYRID M4 Pro S+ MAX

🛒 Cena: 539,99 € | 🎫 Kupón: NNNIENTHDM4 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Prémiová kolobežka, na ktorú sa dá sadnúť je obľúbený spôsob cestovania mnohými vekovými skupinami. Táto konkrétna mašina má až 800 W elektromotor schopný vyvinúť maximálnu rýchlosť až 45 km/h. V žiadnom prípade preto nejde o „hračku“ pre deti ale o seriózny dopravný prostriedok. Svedčí o tom aj 150 kg nosnosť a 75 km dojazd na jedno nabitie objemnej 20 Ah batérie.

Duotts C29
Zdroj: DUOTTS

DUOTTS C29

🛒 Cena: 818,51 € | 🎫 Kupón: NNNAFFSALE699 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Posledným tipom je elektrický bicykel DUOTTS C29, ktorý nielen vyzerá fantasticky, rovnako fantasticky aj funguje. Jeho poriadne silný 750 W elektromotor je schopný vyvinúť rýchlosť až 50 km/h, čo pri dojazde 50 km predstavuje naozaj úctyhodné schopnosti.

Navyše, tým, že ide o horský bicykel, spoľahnúť sa môžete aj na veľké 29-palcové pneumatiky a 21-stupňový systém SHIMANO, ktorý vás nenechá visieť na krajnici ani vtedy, keď sa vám vybije batéria.