Úvod Zariadenia Slovenský obľúbenec: Robotický umývač okien má AI, obrovský výkon a TOP cenu!

Slovenský obľúbenec: Robotický umývač okien má AI, obrovský výkon a TOP cenu!

Umývanie okien je niečo, čo nebaví azda nikoho. Tento robot to spraví za vás.

1

Obdobie Vianoc sa nezadržateľne blíži a spolu s ním aj zhon za vianočnými darčekmi. Jedným z najzaujímavejších darčekov sú určite robotickí pomocníci do domácnosti. Robotické vysávače ale nemusia vysávať len podlahu. Existuje mnoho ďalších typov a jedným z nich je jednoznačne aj robot určený pre umývanie okien.

Umývanie okien jednoznačne patrí medzi najviac nenávidené aktivity. Spríjemniť si to môžete robotom LIECTROUX WS-1080, ktorý to spraví za vás a spraví to naozaj kvalitne.

LIECTROUX WS-1080
LIECTROUX WS-1080

LIECTROUX WS-1080

🛒 Cena: 152,99 € (platí do 30. novembra) | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Robot je totiž vybavený umelou inteligenciou, vysoko kvalitným čipom, šesťosovým senzorom zrýchlenia a výkonným motorom. Zariadenie pri práci dosahuje hlasitosť hluku len 60 dB, vďaka čomu vás nebude rušiť. Má 3 režimy čistenia, medzi ktoré patrí režim umývania v tvare N, režim umývania v tvare Z a automatický režim pre dosiahnutie plného pokrytia a vyššej účinnosti čistenia.

Samozrejme, nezaobišlo by sa to ani bez moderných funkcií, ako napríklad prepojenia s mobilnou aplikáciou, cez ktorú môžete robota ovládať. V balení však nájdete aj ovládač, ktorý plní rovnakú funkciu.

LIECTROUX WS-1080
LIECTROUX WS-1080

Bezpečne prilepený na okno

Sací výkon až 2 800 Pa, vertikálna nosnosť  7,5 kg a špeciálna dráha – to všetko zvyšuje trenie medzi sklom a robotom, vďaka čomu na skle bude držať pevne a nemusíte sa tak báť, že by z okna spadol.

Zariadenie poháňa vstavaná 650 mAh lítium-iónová batéria, ktorá aj po doumývaní bude držať robota „pricucnutého“ ku oknu ďalších 30 minút. Upozorníme, že po uplynutí polhodiny sa robot môže odlepiť a spadnú na zem. Našťastie, inžinieri mysleli aj na takýto scenár. Navrhli preto špeciálny kábel, ktorý sa ani pri páde neodpojí a robot tak bezpečne pristane pod oknom.

Ak vás toto skutočne unikátne zariadenie nadchlo, kúpiť si ho môžete v overenom technologickom obchode CAFAGO, ktorý ho aktuálne predáva za zníženú cenu 152,99 € (z pôvodných 399 €). V cene je zahrnutá daň a poštovné.

V spolupráci s CAFAGO.