Úvod Zariadenia SCULPFUN S30 Pro Max: Profesionálny stroj, ktorý vám zarobí peniaze je pred...

SCULPFUN S30 Pro Max: Profesionálny stroj, ktorý vám zarobí peniaze je pred Vianocami výrazne lacnejší

Ak chceš doma majstrovať alebo si začať privyrábať, toto zariadenie je pre teba ako ušité.

3
Zdroj: SCULPFUN

Laserový gravírovací stroj SCULPFUN S30 Pro Max 20 W patrí medzi špičku vo svojej cenovej kategórii. Jeho 20-wattový výkon mu totiž umožňuje prerezať 15 mm hrubé balzové drevo už pri jednom prejdení. Samozrejme, problém nemá ani s kovom, kožou, plastom, lepenkou, akrylom či inými materiálmi.

SCULPFUN S30 Pro Max

🛒 Cena: 781,11 € | 🎫 Kupón: TFS30PRO | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Okrem vysokého výkonu sa SCULPFUN S30 Pro Max vyznačuje aj vstavaným systémom Air Assist, ktorý vám pomôže dosiahnuť profesionálne výsledky pri každej jednej práci. Navyše, Air Assist je pri tomto konkrétnom modeli automatický.

SCULPFUN S30 Pro Max
Zdroj: SCULPFUN

Profesionálna presnosť

Gravírovačka pracuje s presnosťou 0,005 mm, čo zaručí čisté línie (bez zúbkov) a vyzdvihne aj tie najjemnejšie detaily. Ako sme otestovali sami v našej recenzii, gravírovacie stroje sú naozaj vhodné pre všetky rôzne typy výrobkov.

SCULPFUN S30 Pro Max
Príklady hotových výrobkov, ktoré môžete s gravírovacím strojom dosiahnuť. Zdroj: SCULPFUN

Ak máte nápad na dizajn reklamných predmetov alebo darčekov, môžete so svojim podnikaním začať jednoduchšie, než by sa to na prvý pohľad mohlo zdať. Jediné, čo potrebujete, je miesto, kam tento stroj položíte.

SCULPFUN S30 Pro Max
Obsah balenia. Zdroj: SCULPFUN

Z nemeckého skladu doma do pár dní

Ak by sa vám takáto gravírovačka zišla, aktuálne sa nachádza v zľave v overenom obchode TomTop, pri ktorom už neplatíte nič navyše. Zariadenie prešlo colným konaním a momentálne sa nachádza v nemeckom sklade. Domov vám tak príde rýchlo kuriérskou spoločnosťou. Aktuálna cena 781,11 € pri použití kupónu TFS30PRO však platí len do vypredania zásob, preto sa treba poponáhľať.