Úvod Zariadenia Táto powerbanka vám zachráni aj spotrebiče! BLUETTI EB3A dosahuje výkon 600 W,...

Táto powerbanka vám zachráni aj spotrebiče! BLUETTI EB3A dosahuje výkon 600 W, práve teraz prichádza do Európy!

BLUETTI EB3A je absolútna novinka, ktorá svojou výbavou uchvátila aj odborníkov. Kúpiť si ju môžete za výnimočnú cenu.

0

Spoločnosť BLUETTI je jedna z popredných svetových spoločností v oblasti ekologickej energie. Výrobca neustále posúva hranicu toho, ako by mala vyzerať moderná technika, ktorá vás nesklame. Snaha dohnať mobilné veľkokapacitné batérie k dokonalosti pokračuje aj tento rok, a to s modelom BLUETTI EB3A, ktorý ponúka ultrarýchle nabíjanie, vylepšený akumulátor LiFePO4 a dostatočný výkon na to, aby vám pomohol v tých najnáročnejších situáciách.

BLUETTI EB3A: 80 % za 30 minút

Zistite, prečo je BLUETTI EB3A tak unikátne zariadenie!

Najnovšia technológia Turbo nabíjania spoločnosti BLUETTI umožňuje nabíjanie modelu EB3A rýchlosťou, aká sa pri tak veľkých úložiskách energie nevidí často. Kapacita dokáže z 0 % na 80 % vyletieť za raketových 30 minút, a to pri nabíjaní striedavým a solárnym vstupom súčasne.

BLUETTI EB3A
Zdroj: BLUETTI

Aby toho nebolo málo, model BLUETTI EB3A je vybavený batériovými článkami z lítium-železo-fosfátu, ktoré zabezpečujú až 2 500 nabíjacích cyklov, lepší výkon a výrazne nižší dopad na životné prostredie. Inteligentný menič zas zaručuje extrémne rýchle nabíjanie s čo najnižším časom, kedy je zariadenie „offline“.

Porty pre každú potrebu

Čistý sínusový výstup striedavého prúdu a až 9 rôznych konektorov pre výstup. Presne tak vyzerá výbava EB3A, ktorá bude slúžiť spoľahlivo kdekoľvek budete potrebovať. Niekto takúto veľkokapacitnú batériu potrebuje na cestách, niekto pri kempovaní a niekto zas doma ako záložný zdroj. Kdekoľvek by sa vám elektrocentrála hodila, spoľahnúť sa môžete na toto:

  • 1x výstup striedavého prúdu (600 W)
  • 1x 100 W port USB-C PD
  • 2x 15 W porty USB-A
  • 2x DC5521
  • 1x 12V10A zapaľovač
  • 1x bezdrôtová nabíjacia podložka
BLUETTI EB3A
Zdroj: BLUETTI

200 W solárny výstup

Ak by vám ani toto nestačilo, vďaka modulárnemu dizajnu môžete EB3A rozšíriť o solárny panel BLUETTI PV120 alebo PV200. Pomocou solárneho panelu môžete EB3A nabiť za dve hodiny a pokračovať v tom, čo ste robili predtým. Hodí sa to hlavne vtedy, ak niekde kempujete, resp. cestujete a jednoducho nemáte prístup k zásuvke.

BLUETTI EB3A
Zdroj: BLUETTI

Vynikajúcim doplnkom je aj aplikácia BLUETTI, ktorá vám povie, ako sa zariadenie má, ako dlho sa bude nabíjať a skontrolovať tiež môžete celkové zdravie centrály.

Navrhnuté s ohľadom na skladnosť

Model EB3A váži len 10,14 kg, vďaka čomu je centrála skutočne prepravná a skladná. To oceníte pri každom jednom výlete alebo v prípade, ak by ste si ju chceli uložiť napríklad k počítaču ako náhradný zdroj.

Práve pohotovostný núdzový zdroj energie je niečo, čo v mnohých domácnostiach chýba. Aj keď nedokáže napájať spotrebiče s veľkým odberom ako rúry či mrazničky, EB3A dokáže pri živote udržať telefón, svetlo, menej výkonný počítač, notebook a mnoho ďalšieho. Veľmi dôležitý je aj chod špecializovaných zariadení, ako napríklad CPAP, bez ktorého by sa mnohí ľudia nezaobišli. Práve elektrocentrála EB3A sa na takéto využitie hodí najviac.

BLUETTI EB3A
Zdroj: BLUETTI

BLUETTI EB3A: Cena a dostupnosť

BLUETTI skutočne ponúka kvalitný výkon za cenu, ktorá vás finančne nezruinuje. Práve naopak, v porovnaní s konkurenciou ide o riešenie s azda najlepším pomerom ceny k výkonu. K dispozícii máte hneď niekoľko možností.

EB3A (samostatná elektrocentrála)

  • 299 € (26 % zľava z pôvodných 399 €. Platí len do 30. septembra)

EB3A + 1x PV200 solárny panel

  • Začína na 799 € (11 % zľava z pôvodných 899 €. Platí len do 30. septembra)

EB3A + 1x PV120 solárny panel

  • Začína na 669 € (13 % zľava z pôvodných 769 €. Platí len do 30. septembra)

V spolupráci s BLUETTI.