Úvod Novinky Absolútna beštia: Šialená off-road kolobežka Bezior S1 dosahuje rýchlosť 45 km/h, má...

Absolútna beštia: Šialená off-road kolobežka Bezior S1 dosahuje rýchlosť 45 km/h, má dojazd 50 km!

4
Zdroj: Bezior

Elektrické kolobežky sú najmä v letnom období veľmi obľúbenou formou transportu na krátke vzdialenosti. Sú ekologické, jednoduchšie na používanie a predovšetkým lacnejšie na prevádzku, nakoľko si namiesto nafty či benzínu pýtajú len pár hodín na nabíjačke. Rozmýšľate, že by ste si jeden taký kúsok zadovážili aj vy? Ak áno, máme pre vás jeden tip, ktorý rozhodne stojí za vyskúšanie.

BEZIOR S1

🛒 Cena: 589,99 € | 🎫 Kupón: FFBZS1 | 🚛 Poštovné: Zadarmo do SR

Konštrukcia kolobežky BEZIOR S1 je vyrobená z karbónovej ocele a hliníkovej zliatiny, vďaka čomu ponúka maximálnu nosnosť až 120 kg. Pochopiteľne, kvalitné materiály sa hrubo podpisujú aj pod hmotnosť samotného výrobku, ktorá činí 27,8 kg, hoci ruku k dielu prikladajú aj rozmery. Tie dosahujú 116 x 63 x 47 cm alebo 116 x 63 x 125 cm – v závislosti od toho, či je kolobežka zložená alebo rozložená.

Navrchu konštrukcia vyúsťuje do dvoch ergonomicky navrhnutých riadidiel, ktorých výšku je možné prispôsobiť tak, aby kolobežka dokázala poslúžiť čo najširšej škále zákazníkov. Pri pravom z nich sa nachádza malý digitálny displej zobrazujúci základné informácie, napríklad rýchlosť.

Spodok je vyhradený pre dve 10-palcové kolesá s precízne vyhotovenou textúrou pre komfortnú jazdu po mestských uliciach. Protišmyková podložka pre nohy zdieľa priestor so sedadlom, taktiež s nastaviteľnou výškou.

Zdrojom pohonu je elektromotor s výkonom 1 000 W, ktorý umožňuje vyvinutie maximálnej rýchlosti až 45 km/h a jazdu do kopca so stúpaním do 35 °. Motor úzko spolupracuje s 13 Ah akumulátorom, vďaka ktorému dokáže kolobežka na jedno nabitie prejsť približne 40 až 50 km. Proces nabíjania trvá od 5 do 8 hodín.

Kolobežku BEZIOR S1 si môžete zadovážiť už dnes prostredníctvom obchodu TomTop, ktorý ju ponúka s fantastickou 54 % zľavou. Namiesto necelých 1 300 € tak zaplatíte len 599,99 €, pričom po uplatnení kupónu FFBZS1 získate dodatočnú zľavu 10 €. Vo výsledku vás tak kolobežka vyjde na 589,99 €. Doručenie z nemeckého skladu je bezplatné.

V spolupráci s TomTop.