Úvod Výrobcovia Doogee Absolútna bomba: Tento telefón má gigantickú 12 000 mAh batériu a RGB...

Absolútna bomba: Tento telefón má gigantickú 12 000 mAh batériu a RGB podsvietenie! Stojí prekvapivo mlo

Nielen dizajn, výkon a výdrž, ale aj nízka cena patria medzi extrémne silné stránky noviniek od Doogee.

0
Zdroj: Doogee

Na trh sa postupne vracajú telefóny s unikátnymi dizajnami. Najskôr svet prekvapil skutočne podarený Nothing Phone, teraz sa do partie menej bežných zariadení pridáva novinka – Doogee S89. Výrobca však nestavil len na krásu, rad S89 sa chce presláviť aj nevídanou odolnosťou a gigantickou 12 000 mAh batériou.

Na rozdiel od rozhrania Glyph, ktoré používa Nothing Phone (1) sa v Doogee rozhodli pre „Breathing Light,“ teda pre dýchajúce svetlo. Vďaka zabudovaným LED svetlám sa môžete tešiť na RGB podsvietenie telefónu. Používatelia si môžu zvoliť, aké farby zvolia pre konkrétne funkcie. Okrem toho budete podľa výrobcu môcť aj meniť rýchlosť animácie, ako aj poradie, v akom majú svetlá svietiť.

Doogee S89 Pro (vľavo) a Doogee S89 (vpravo). Zdroj: Doogee

Spoločnosť Doogee má s RGB podsvietením dobré skúsenosti. Minulý rok ste mohli vidieť model Doogee S88, ktorý mal podobné funkciu a „len“ 10 000 mAh batériu. Pre firmu išlo o najlepšie predávajúci sa smartfón ich histórie.

Zdroj: Doogee

Inžinierom sa podarilo vtesnať veľkú 12 000 mAh batériu do 19,4 mm hrubej šasi. To je skutočne pôsobivé, hlavne pri pohľade na 400 gramovú hmotnosť celého zariadenia.

Veľká batéria je super, keď je nabitá. Čo ale ak ju treba znovu nabiť? Vo väčšina prípadov by ste si na túto činnosť museli vyčleniť 3, 4 a neraz aj viac hodín. Pri Doogee S89 Pro sa nemusíte báť. Vďaka 65 W rýchlonabíjaniu sa z 0 % na 100 % za necelé dve hodiny. 65 W nabíjačka sa dokonca nachádza priamo v balení. Doogee S89, na druhú stranu, podporuje „len“ 33 W nabíjanie.

Zdroj: Doogee

Čo sa fotoaparátov týka, na zadnej strane sa nachádzajú celkom tri senzory. S89 Pro ponúka kombináciu 64 Mpx + 20 Mpx + 8 Mpx senzory. S89-čka sa pýši 40 Mpx + 20 Mpx + 8 Mpx senzormi. 20 Mpx senzory v prípade oboch smartfónov sú určené špeciálne pre nočné fotky a 8 Mpx senzory zas na ultraširokouhlé zábery. Všetky senzory pochádzajú od japonských majstrov fotografie zo Sony.

Telefóny poháňa moderný čipset MediaTek Helio P90, ktorému pomáha 8 GB operačnej pamäte RAM. S89 Pro do vienka dostal 256 GB úložisko, základný model S89 zas 128 GB pamäť.

Porovnanie tohtoročnej a minuloročnej generácie. Zdroj: Doogee

Pri Doogee sme si už zvykli na najvyšší štandard odolnosti a inak tomu nebude ani teraz. Oba modely sú odolné voči vode a prachu (IP68 a IP69K) a disponujú konštrukciou certifikovanú armádnym štandardom MIL-STD-810H, vďaka ktorému sú dokonca odolné voči pádom.

Vo výbave nechýba ani Android 12, NFC, reverzné nabíjanie, programovateľné tlačidlo a mnoho, mnoho ďalšieho. Inými slovami – séria Doogee S89 je krásnym príkladom toho, ako ďaleko sa posunuli čínski výrobcovia, keď im ľudia dali šancu.

Zdroj: Doogee

Doogee S89: Cena a dostupnosť

Séria Doogee S89 sa začne predávať už 22. augusta na AliexpresseDoogeemall. Medzi 22. a 26. augustom budú zariadenia v naozaj výraznej zľave. Presné ceny v eurách upresníme hneď, ako telefóny vstúpia do predaja.

S89 Pro sa namiesto pôvodných 459,98 dolára bude predávať za 229,99 dolára. Základná S89-tka sa zas bude predávať namiesto 399,98 dolára za 199,99 dolára.

No a ak by ste chceli novinky vyhrať, máte aj takúto možnosť. Stačí, ak si otvoríte oficiálne stránky výrobcu, kde sa môžete zapojiť do milej súťaže.

V spolupráci s Doogee.