Úvod Zariadenia Na 1 nabitie až 100 km a nosnosť až 120 kg! Tento...

Na 1 nabitie až 100 km a nosnosť až 120 kg! Tento elektrobicykel je na Slovensku hitom!

Tohtoročné leto ani zďaleka nekončí a ty ho môžeš prežiť ešte lepšie ako doteraz. Ak hľadáš elektrický bicykel pre seba alebo pre niekoho z rodiny, práve si ho našiel.

6

Chceš z leta a jesene vyťažiť maximum? Výrazne vylepšiť by ti ho mohol elektrický bicykel s fantastickou konštrukciou, výkonným motorom a dojazdom, ktorý sa postará o pohodlné výlety či cesty do práce. Práve taký je bicykel Yadea YS500EN, ktorý sa aktuálne nachádza vo výraznej, 44 % zľave.

Yadea YS500EN

🛒 Cena: 1 339,99 € | 🎫 Kupón: CCYS5 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Základom elektrického bicykla je samozrejme jeho elektrický motor, ktorý v prípade Yadea YS500EN dosahuje výkon 400 W a krútiaci moment až 120 Nm. To v praxi znamená, že nebude mať problém pomôcť vám aj v tom najnáročnejšom teréne.

Yadea YS500EN
Foto: Yadea

Pochopiteľne, k motoru patrí aj poriadna batéria. V konštrukcii je ukrytý 13 Ah akumulátor, ktorý sa postará o dojazd do 100 kilometrov na jedno nabíjanie. To trvá v rozmedzí od 5 do 6 hodín, čo je pri tak objemnej batérii veľmi slušný výsledok.

Yadea je skúsená firma, ktorá od roku 2001 vyrábala elektrické skútre. Zručnosti a znalosti inžinierov firmy sa prejavili aj na novinke, ktorá je skonštruovaná veľmi precízne a kvalitne. Rám zo zliatiny hliníka preto dokáže uniesť osoby do 120 kg.

Yadea YS500EN
Foto: Yadea

Potešia aj 27,5-palcové kolesá so špeciálne upravenými protišmykovými pneumatikami pre dokonalú ovládateľnosť aj v zhoršených poveternostných podmienkach. S komfortom počas jazdy vám bue pomáhať predná hydraulická vidlica a kotúčové brzdy.

Yadea YS500EN
Foto: Yadea

Nakoniec to najdôležitejšie – cena. Elektrický bicykel Yadea YS500EN si momentálne môžete kúpiť v atraktívnej 44 % zľave, ktorú docielite zadaním kupónu CCYS5. Finálna cena sa tak zastaví na hodnote 1 339,99 € s tým, že za poštovné už nedoplácate. Tým, že bicykel sa už nachádza v EÚ odpadáva aj nutnosť doplácať akékoľvek ďalšie poplatky. Kuriér vám bicykel doručí len pár dní po jeho objednaní.

V spolupráci s CAFAGO.