Úvod Zariadenia TOP 5 špičkových smart vecičiek do domácnosti: Toto vám uľahčí život!

TOP 5 špičkových smart vecičiek do domácnosti: Toto vám uľahčí život!

Chcete si zmoderniť domácnosť? Vybrali sme pre vás 5 špičkových zariadení!

0
21. storočie so sebou okrem starostí prináša aj mnoho dobrého. O komfort bývania, cvičenia či stravovania sa v dnešnej dobe postarajú rôzne zariadenia, ktoré sú navrhnuté tak, aby boli nielen užitočné, ale aj cenovo prijateľné. V dnešnom článku vám ukážeme päť z nich, ktoré sú navyše vo výraznej zľave.

Roborock S5 Max: To najlepšie od Xiaomi

🛒 Cena: 366,86 € | 🚚 Poštovné: Zadarmo Xiaomi Roborock S5 Max je v porovnaní s ostatnými modelmi výrazne výkonnejší. Okrem toho má podstatne väčšiu nádobku na vodu, vďaka čomu dokáže pozmývať väčšiu plochu, ktorú vďaka novému algoritmu „pobehá“ efektívnejšie.
Nádobka na vodu má až 290 mililitrov a verte či nie, vystačí na plochu o rozmere až 200 metrov štvorcových. Vrchnú časť robota obýva LDS senzor, ktorý celú miestnosť skenuje až 300-krát za minútu. Dáta zo senzora následne využíva nový algoritmus, ktorý následne vypracuje čo najefektívnejší plán pohybu po miestnosti a okolo prekážok. Xiaomi si zakladá na jednoduchosti používania svojich zariadení, preto sú všetky základné časti vysávača ľahko dostupné, často vyberateľné a umývateľné. Spomeniem napríklad filter a mop, ktoré môžete jednoducho vyňať a umyť, čím sa výrazne predlžuje výdrž vysávača.
Aby toho nebolo málo, v aplikácii môžete Roborock S5 Max nastaviť aj to, ktorú izbu má len povysávať, v ktorej by bolo najlepšie aj vysávať aj zmývať a v ktorej zas len zmývať. Samozrejmosťou je aj možnosť nastavenia sacieho výkonu, resp. objemu vody, ktorú má vysávač použiť pri zmývaní. Vstupná hala totiž pravdepodobne vyžaduje viac vody, než iné miestnosti, čo očakáva aj Xiaomi.

JIMMY JV85: Ľahký a aj tak výkonný

🛒 Cena: 192,58 € | 🚚 Poštovné: Zadarmo Hlavným ťahúňom JIMMY JV85 je jeho obrovský výkon. Jeho 500 W brushless/striedavý motor dokáže vyvinúť saciu silu až 185 AW.
Xiaomi si výkon uvedomuje, preto do konštrukcie vložil batériu s dostatočne vysokou kapacitou na to, aby novým majiteľom ponúkol maximálnu výdrž až 60 minút bez hubice a 50 minút s hubicou.
Súčasťou konštrukcie zariadenia je aj LED displej, na ktorom sa zobrazuje aktuálny stav batérie a aktuálne zvolený režim. Režimov je hneď viac, vybrať si ho môžete podľa toho či vysávate len malé nečistoty alebo či potrebujete vyšší výkon (napríklad pri vysávaní koberca).
Ak by ste chceli vysávanie kombinovať so zmývaním, Xiaomi má k dispozícii aj verziu so vstavaným mopom. Vysávač tak zároveň podlahu vysáva aj zmýva. Kúpiť si ju môžete za 192,58 €.

JIMMY PowerWash HW8: Na sucho aj na mokro

🛒 Cena: 155,90 € | Kupón: JIMMHW8L | 🚚 Poštovné: Zadarmo Xiaomi JIMMY PowerWash HW8 je kombinovaný vysávač s mopom. Jedným ťahom tak nielen povysávate, ale aj umyjete podlahy, čo vám ušetrí čas a námahu navyše.
Zariadeniu nerobí problém odstrániť aj väčšie a ťažšie odstrániteľné škvrny, napríklad po mlieku či káve, zatiaľ čo vysávač si hravo poradí so zvieracími chlpmi či väčšími nečistotami. Xiaomi hovorí, že PowerWash HW8 môžete používať na všetkých typoch tvrdých, resp. plávajúcich podláh, čo z neho robí naozaj unikátne zariadenie, ktoré by uplatnenie našlo v mnohých domácnostiach.
Na vysávači sa nachádza smart LED displej, ktorý vás bude informovať o zostávajúcej batérii, aktuálne nastavenom režime, stave naplnenia nádrže na vodu a podobne. Vysávačo-mop od Xiaomi si môžete kúpiť už za 155,90 € s poštovným úplne zadarmo. Nezabudnite však použiť kupón JIMMHW8L.

KingSmith WalkingPad X21: Ostaňte fit doma

🛒 Cena: 917,09 € | 🚚 Poštovné: Zadarmo KingSmith WalkingPad X21 je nový model bežeckého pásu určeného do domácností. Ponúka moderný dizajn, LED displej a dokonca aj NFC modul.
Spoločnosť sa pri návrhu bežeckého pásu zamerala hlavne na praktickosť. Predsa len, v bytoch a domoch nemávame miesta nazvyš, preto je dôležité aj to, kam ho uložiť. KingSmth WalkingPad X21 sa preto dá zložiť na polovicu, vďaka čomu sa zmestí napríklad do skrine či za dvere. Pás meria 142 x 72 x 102 cm, no keď ho zložíte, jeho rozmery sa zmenšia na 71 x 95,5 x 22,6 cm.
Pás je vyrobený z kvalitných materiálov, nechýba kov či kvalitná guma a spoľahnúť sa tiež môžete na všetky bezpečnostné systémy, ktoré vám napadnú. KingSmith hovorí, že vďaka použitiu kvalitných materiálov a komponentov má ich pás nosnosť až 110 kg.
O pohon sa stará 918 W motor, ktorý je schopný vyvinúť rýchlosť v rozmedzí od 0,5 km/h až po 12 km/h. Ovládanie je umiestnené na držadle, v ktorom sa tiež nachádza LED displej informujúci o čase, prejdenej vzdialenosti či spálených kalóriách. Samozrejmosťou je tiež možnosť prepojenia stroja so smartfónom, čo môžete spraviť pomocou spomínaného NFC modulu. Ak vás KingSmith WalkingPad X21 zaujal, kúpiť si ho môžete za 917,09 € a zo svojho bytu si tak spraviť súkromné „fitko“.

Proscenic M8: Kvalita za rozumný peniaz

🛒 Cena: 247,61 € | 🚚 Poštovné: Zadarmo Proscenic M8 je ďalším skvelým robotom z portfólia ambiciózneho výrobcu. Najnovší model disponuje kombinovanou nádržou na vysávanie a zmývanie, vďaka čomu vám doma skutočne ušetrí čas.
Skutočným lákadlom novinky je však nový systém INPAS 4.0, ktorý prináša až o 1,8-násobne vyššiu presnosť mapovania priestoru, v ktorom sa vysávač pohybuje. Spojte to s 3 000 Pa výkonom a 3 200 mAh batériou a získate zariadenie, ktoré kvalitne povysáva priestor veľký až 200 metrov štvorcových.
Ani tak pokrokový vysávač pritom nemusí byť drahý. Proscenic M8 totiž stojí len 247,61 €. Nepotrebujete k tomu žiaden kupón. V spolupráci s Geekbuying.