Úvod Výrobcovia Doogee DOOGEE S98: Má 2 displeje, nočné videnie a 6 000 mAh batériu....

DOOGEE S98: Má 2 displeje, nočné videnie a 6 000 mAh batériu. Môže sa stať hitom!

Doogee S98 spája dizajn smartfónu, hodiniek a nočného videnia!

3
Spoločnosť Doogee minulý mesiac predstavila svoju novinku – model S98. Mesiac na to sa odolný smartfón konečne chystá uviesť do predaja. Stane sa tak už 28. marca na platformách AliExpress a na oficiálnom obchode výrobcu, Doogeemall. Doogee S98 je jeden z najunikátnejších smartfónov, aké sme doteraz videli. Minimálne dizajnovo. Zariadenie totiž ponúka až dva displeje, jeden klasický vpredu a druhý vzadu. Firma hovorí, že sa inšpirovala výrobcami hodiniek, a tak zadnú stranu vybavili okrúhlym panelom zobrazujúcim čas. 1,1-palcový displej pritom nemusí zobrazovať len čas, môžete si ho upraviť podľa seba. Doogee hovorí, že si na ňom môžete zobraziť fotky, obrázky, môžete vďaka nemu ovládať prehrávač hudby, skontrolovať stav batérie či najnovšie upozornenia.

Doogee S98: Nočné videnie

Na zadnej strane sa okrem druhého displeja nachádza aj trojica fotoaparátov zložená zo 64 Mpx hlavného senzora, 8 Mpx ultraširokouhlého fotoaparátu a 20 Mpx „night vision“ fotoaparátu. Kamera pre nočné videnie robí presne to, čo si myslíte. Vďaka dvom infračerveným svetlám na boku dokáže osvetliť priestor aj vtedy, keď nesvieti žiaden iný zdroj viditeľného svetla. Sme veľmi zvedaví, ako to bude vyzerať v praxi. S98 poháňa čipset MediaTek Helio G96 s osemjadrovým procesorom a grafickým čipom schopným postarať sa o pohodlné hranie aj náročných titulov. Spolu s 8 GB operačnej pamäte RAM a 256 GB úložiskom ide o naozaj slušnú výbavu, aká sa v tejto cene často nevidí.

Doogee S98: 6 000 mAh batéria

Doogee je firma, ktorá sa preslávila smartfónmi s obrovskou výdržou batérie. Inak to nebude ani v prípade Doogee S98, ktorý je vybavený 6 000 mAh batériou schopnou poháňať telefón 2 až 3 dni na jedno nabitie. K dispozícii pritom budete mať aj 33 W rýchlonabíjanie a 15 W bezdrôtové nabíjanie. Na prednej strane sa vyníma 6,3-palcový Full HD+ displej chránený vrstvou krycieho skla Gorilla Glass. Telefón poháňa operačný systém Android 12, ktorý je plný moderných funkcií a zabezpečenia. Tešiť sa tiež môžete na snímač odtlačkov prstov a čo je vynikajúce – fyzické tlačidlo na boku zariadenia, ktorého funkciu si môžete zvoliť sami.

Doogee S98: Extrémna odolnosť

Tradičnou vlastnosťou smartfónov Doogee je tiež odolnosť. S98 bol certifikovaný na IP68 a IP69K, čo znamená, že je odolný voči prachu a dokonca aj tryskajúcej vode. Vďaka certifikácii MIL-STD-810G je tiež vhodný do najextrémnejších podmienok, v ktorých sa vám môže stať, že vám zčasu na čas spadne na zem. Telefón bude dostupný už 28. marca. Od 28. marca do 1. apríla si ho na Aliexpresse budete môcť kúpiť za výrazne zníženú cenu – 239 dolárov. Neskôr jeho cena stúpne na pôvodných 339 dolárov. No a ak chcete jeden vyhrať, zapojiť sa môžete na oficiálnej stránke Doogee.