Úvod Zaujímavosti AKTUÁLNE: Windows 11 je v MEGA akcii už len za 8 €,...

AKTUÁLNE: Windows 11 je v MEGA akcii už len za 8 €, Office 2021 je rekordne lacný!

Okrem najnovším komponentov a krásneho dizajnu notebookov treba myslieť aj na softvér, ktorý vám pomôže a ktorý vás ochráni.

0
Jar je pomaly ale isto tu a spolu s ňou nové výzvy aj nástrahy. O tom, že je dobré ostať digitálne aktuálni píšeme často. Stačí sa pozrieť na všetky podvody, útoky a podobne. Najlepším spôsobom, ako sa chrániť je udržiavať svoje zariadenia aktuálne. Pomôže vám s tým, okrem iného, aj najmodernejší operačný systém Windows 11. Mať aktuálny Windows a všetky ovládače sa naozaj oplatí. Len nedávno sme písali o tom, ako hackeri zneužívajú zastaralé certifikáty aby na počítače inštalovali trójske kone bez toho, aby si toho antivírusové programy všimli. Ak nechcete, aby ste sa dostali do podobnej šlamastiky, využiť môžete novú ponuku obchodu GoDeal24, ktorý ju spustil v rámci príchodu jari. Okrem Windows 11 si môžete vo výraznej (až 90 %) zľave kúpiť aj Windows 10 či najnovší Office 2021 plný všemožných kancelárskych programov ako ExcelPowerpoint či Word. Dosť však bolo “omáčok,” pozrite sa, čo všetko sa aktuálne oplatí kúpiť.

Windows od 5 €

Windows + Office: Extrémne nízka cena

Kupón: EGD62 Pozrite si viac podobných ponúk >>

Všetky typy Windowsu s 50 % zľavou

Kupón: EGD50 Pozrite si viac podobných ponúk >>

Viac verzií s kupónom „EGD62“

Vylepšite si počítač

Okrem operačných systémov a kancelárskych balíčkov Office v ponuke nájdete aj rôzne nástroje pre zvýšenie bezpečnosti alebo produktivity svojho počítača či notebooku.

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať. Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.