Úvod Zaujímavosti NÁVOD: Ako získať najlepšiu VPN službu NordVPN na 4 roky ale zaplatiť...

NÁVOD: Ako získať najlepšiu VPN službu NordVPN na 4 roky ale zaplatiť len za 2?

1
VPN alebo Virtual Private Network je technológia, ktorá vás ochráni na internete. S týmto pojmom sa síce stretli mnohí z nás, no málokto vie, na čo skutočne slúži. Okrem toho, čo VPN je a na čo slúži je tiež dôležité vedieť, ktorí prevádzkovatelia VPN sú skutočne dobrí. V dnešnom prípade spojíme príjemné s užitočným, keďže ho sponzoruje spoločnosť NordVPN, ktorá vyhráva jedno ocenenie za druhým a okrem toho momentálne oslavuje 10. narodeniny. V súvislosti s pekným okrúhlym sviatkom pre slovenských zákazníkov prináša fantastickú ponuku.

Čo je to VPN?

🛒 Cena: 71 % zľava, 2,99 €/mesiac, resp. 71,76 € na 2 roky Začneme tou najzákladnejšou otázkou. VPN je skratka pre anglický pojem Virtual Private Network, čo v doslovnom a všeobecne uznávanom preklade znamená virtuálna privátna sieť. Dá sa povedať, že ide o akýsi alternatívny prístup k internetu, ktorý je realizovaný prostredníctvom bezdrôtového spojenia. Komunikácia s okolitým svetom prostredníctvom VPN je šifrovaná, a teda prebieha len medzi vaším zariadením a danou webovou lokalitou (ak nezvolíte inak), ktorú chcete navštíviť.
Chránite sa tak pred potenciálnym prístupom či intervenciám zo strany korporátov, hackerov či vlád. Na funkcionalitu využíva dnes už značne rozšírenú sieť VPN serverov. Tie sa nachádzajú takmer po celom svete. Treba však poznamenať, že VPN nie je náhradou za ISP, respektíve poskytovateľa internetových služieb, a ani akýkoľvek antivírusový program.

Prečo používať VPN?

Dôvodov je skutočne veľa, tu je niekoľko tých najdôležitejších.
  1. Bezpečnosť pri pripojení cez verejnú Wi-Fi
  2. Jednoduchosť – stačí stlačiť jedno tlačidlo a ste chránení
  3. Bezpečnosť pri používaní aplikácií a iných služieb
  4. Blokovanie škodlivých stránok, reklám a sledovačov
  5. Dostupnosť pre širokú škálu zariadení
  6. Ochrana údajov pred vládou
  7. Prístup k väčšiemu množstvu obsahu (môžete si odomknúť skrytý obsah na Netflixe a ďalších)
  8. Šetrenie peňazí pri online nakupovaní.
Všetky tieto body sme rozpísali v samostatnom článku, ktorý si môžete prečítať na tejto adrese.

Ako získať NordVPN na extra 2 roky zadarmo?

Je to celkom jednoduché. Spoločnosť NordVPN spustila atraktívnu akciu, v ktorej ľuďom, ktorí si zakúpia predplatné na 2 roky k objednávke „pribalí“ darček. Ten sa môže líšiť od 1 mesiaca zadarmo navyše až po plné 2 roky navyše. Okrem toho, 1 mesiac predplatného je aktuálne zlacnený o 71 %, a tak stojí len 2,99 €/mesiac. 2-ročné predplatné vás teda vyjde na 71,76 €. Ak chcete túto akciu vyskúšať, zamierte na web NordVPN, kde akciu nájdete. Je to naozaj príjemná cesta, ako sa dostať k špičkovej technológii za cenu dvoch káv z automatu mesačne. S NordVPN máme výborné skúsenosti aj my v redakcii, odporúčanie nám teda nerobí akýkoľvek problém.