Úvod Zaujímavosti LEN DOČASNE: Najmodernejší Office 2021 za 18 € a Windows 11 len...

LEN DOČASNE: Najmodernejší Office 2021 za 18 € a Windows 11 len za 15 €!

Pokiaľ hľadáte najnovší Windows či Office, ste na správnom mieste.

0
Rok 2022 sa javí ako výrazne technologicky prijateľnejší než ten minulý. Špičkoví analytici predpokladajú, že čipová kríza narazí na strop a začne sa pomaly zlepšovať a kúpiť si nový počítač a notebook tak nebude také ťažké alebo drahé ako doteraz. Ak si tiež idete spraviť podobnú radosť, do pozornosti dávame fantastickú ponuku. S aktuálnou ponukou prichádza GoDeal24, ktorý si pripravil vynikajúce ceny pre slovenských zákazníkov. K dispozícii pritom nebudete mať len nový Windows 11, ale aj starší Windows 10 či rôzne balíčky kancelárskych programov Office či nástrojov pre počítač. Poďme preto rovno na to.

Windows od 5 €

Windows + Office: Extrémne nízka cena

Kupón: EGD62 Pozrite si viac podobných ponúk >>

Všetky typy Windowsu s 50 % zľavou

Kupón: EGD50 Pozrite si viac podobných ponúk >>

Viac verzií s kupónom „EGD62“

Vylepšite si počítač

Okrem operačných systémov a kancelárskych balíčkov Office v ponuke nájdete aj rôzne nástroje pre zvýšenie bezpečnosti alebo produktivity svojho počítača či notebooku.

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať. Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.