Úvod Novinky Toto nemá obdoby: Cena Windows 10 klesla na 5 €, Office 2019...

Toto nemá obdoby: Cena Windows 10 klesla na 5 €, Office 2019 je v MEGA zľave!

Ako svoj PC vybaviť už dnes tak, aby ste získali Windows 11? Je to jednoduché.

0

Windows 10 je aj napriek predstavenému Windows 11 neustále vylepšovaným operačným systémom. Tí ľudia, ktorí môžu, automaticky získajú Windows 11 zadarmo, tí, ktorí nie, budú pokračovať s Windows 10. To nič nemení na tom, že Windows 10 je odrazovým mostíkom pre ďalšie aktualizácie a hlavne pre bezpečný systém. Ako ho však získať zadarmo alebo extrémne lacno? Jednoducho, poradíme vám ako na to.

Ak ešte stále využívate staršiu verziu alebo, povedzme, „upravenú“ verziu bez možnosti aktualizácií, teraz je ten správny čas presedlať na oficiálnu verziu.

Aktualizácie si pri originálnom Windows 10 stačí vyhľadať a automaticky sa stiahnu a nainštalujú. Tí, ktorí majú „cracknutú“ verziu na to môžu zabudnúť. Ako ale bezplatne prejsť na Windows 10 alebo si ho kúpiť za menej ako 5 €? Práve pre vás máme návod nižšie.

Ako bezplatne prejsť na Windows 10?

Nainštalovať si Windows 10 môžete relatívne jednoducho, no jedine za predpokladu, že váš počítač alebo notebook beží na legálnej kópii Windows 7, Windows 8 alebo Windows 8.1.

  • Zamierte na túto web stránku (Microsoft)
  • Kliknite na „Stiahnuť nástroj“ na tvorbu médií
  • Stiahnutý program spustite, ak sa opýta, dajte mu povolenie
  • Zvoľte “Upgrade this PC now” alebo “aktualizovať tento počítač”
  • Dokončite inštaláciu

Momentálne nie je isté, dokedy Microsoft túto možnosť prechodu na Windows 10 ponechá aktívnu. Môže to byť o rok, zajtra, o týždeň alebo nikdy.

Ak plánujete upgrade svojho počítača alebo si skladáte úplne nový, ani neváhajte a pre svoj nový PC si kúpte aj nový a legálny Windows 10. Stačí, ak v obchode Keysworlds použijete kupón Efu50, vďaka ktorému získate až 50 % zľavu.

 

Windows 10, Office 2019 a Office 2016 za neprekonateľné ceny

Windows 10 ProWindows 10 Home už dnes nie sú drahé operačné systémy. Svedčí o tom aj najnovšia akcia, ktorá ich cenu stlačila na zatiaľ najnižšiu hranicu. Veď posúďte sami. Celá ponuka je súčasťou jesennej akcie.

Stačí len, aby ste v košíku zadali kupón Efu50 a cena sa vám zníži na túto úroveň.

Ak by ste skôr do školy či práce potrebovali balíček kancelárskych programov Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook a ďalšie), využiť môžete fantastické ceny. Opäť platí to, že pre dosiahnutie takýchto cien je nutné použiť kupón Efu50.

  • Microsoft Office 2019 Pro Plus29,50 €
  • Microsoft Office 2016 Pro Plus22,35 €

Ako ušetriť ešte viac? Kúpte si Windows + Office

Ak chcete ušetriť ešte viac, siahnuť môžete po balíčku Windows 10 (Pro alebo Home) v kombinácii s Office (2016 alebo 2019). Ceny sú výrazne nižšie než keby ste si ich kupovali zvlášť. Opäť však použite kupón Efu50.

  • Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus35,00 €
  • Windows 10 Home + Office 2019 Pro Plus36,00 €
  • Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus26,45 €
  • Windows 10 Home + Office 2016 Pro Plus26,99 €

Aj pre Mac + ďalšie programy

Ak ste nenašli, čo hľadáte, nezúfajte. S kupónom Efu50 získate 50 % zľavu aj na všetky tieto programy.

Rýchlosť, cena a 100 % hodnotenie

Keysworlds je overený obchodník, ktorý sa špecializuje na predaje CD kľúčov a licencií pre rôzny softvér. Po zaplatení vám bude licencie doručená na vami zadaný e-mailový účet do niekoľkých minút.

V prípade, že by ste počas objednávania alebo po zadaní objednávky narazili na problém, neváhajte kontaktovať podporu obchodu na emailovej adrese service@keysworlds.com, ktorá vám rada pomôže. K dispozícii je 24/7.

V spolupráci s Keysworlds.