Úvod Zaujímavosti Máš staré puzdro na telefón? Slováci spustili šrotovné, dostaneš 30 % zľavu...

Máš staré puzdro na telefón? Slováci spustili šrotovné, dostaneš 30 % zľavu na nové!

Predajca spustil akciu Šrotovné na puzdrá, v rámci ktorej môžete priniesť svoje staré puzdro určené na recykláciu a získať 30 % zľavu na nové.

0

S príchodom smartfónov s krehkými displejmi narástla aj obľuba v nákupe ochranných krytov a puzdier. Tých je aktuálne na trhu nespočetné množstvo s dizajnmi od výmyslu sveta – silikónové, knižkové, značkové, vtipné a mnohé iné. Pri toľkých druhoch preto nie je nezvyčajné, že ich máme doma viacero, aby sme ich mohli meniť podľa nálady či potreby.

Avšak ako všetko, aj ochranný kryt na telefón má svoju životnosť a skôr či neskôr skončí v odpadkovom koši. Tejto situácie sa však chytil predajca mobilných zariadení a príslušenstva Mobilonline, ktorý si na šetrnejšom prístupe k prírode zakladá.

Preto spustil novú službu Šrotovné na puzdrá, ktorou chce znížiť objem nepotrebných či poškodených puzdier v bežnom odpade. Takéto puzdrá sú ekologicky recyklované, rovnako ako aj iné produkty, medzi ktoré patria napríklad telefóny, tablety, smart hodinky, náramky či drobný elektroodpad.

Zdroj: Mobilonline

Zrecyklujte svoje staré puzdro a Mobilonline vás odmení

Ako táto služba funguje? Naozaj veľmi jednoducho. Ak doma máte poškodené, znečistené alebo nechcené puzdro na telefón, stačí ho priniesť do akejkoľvek predajne Mobilonline, kde obratom získate 30 % zľavu na kúpu nového puzdra na okamžité využitie. Táto akcia je časovo limitovaná. 30 % zľavu na nové puzdro môžete využiť len do 15. augusta 2021.

Samozrejme, aj po uplynutí tohto dátumu môžete do predajní Mobilonline nosiť príslušenstvo a telefóny určené na recykláciu. Jedným z posolstiev tohto predajcu je totiž šetrný prístup k prírode, ktorý neplánuje meniť. Možnosť recyklácie teda môžete využiť celoročne.

Preto, ak doma nájdete staré kryty a iné príslušenstvo, nefunkčné či nepotrebné smart hodinky, náramky a telefóny, určite neváhajte a zastavte sa v ktorejkoľvek predajni Mobilonline, kde môžete tieto zariadenia odovzdať na zodpovednú recykláciu a odchádzať s vedomím, že ste pre prírodu urobili dobrý skutok.

Súťaž o Samsung Galaxy A52

Okrem akcie Šrotovné na kryty prebieha na Facebookovej stránke Mobilonline aj súťaž o populárny Samsung Galaxy A52, ktorá trvá do 27. júla 2021. Všetky detaily nájdete na Facebooku Mobilonline.