Úvod Výrobcovia Xiaomi TIP DŇA: Najlepšie smart príslušenstvo? Toto svetlo od Xiaomi, ktoré budeš chcieť...

TIP DŇA: Najlepšie smart príslušenstvo? Toto svetlo od Xiaomi, ktoré budeš chcieť mať všade!

Hľadáte kus techniky, ktorý premení váš byt? Čo tak kvalitné stropné svetlo od Yeelight!

2

Spoločnosť Yeelight patrí k popredných výrobcom inteligentného osvetlenia nielen v Číne, ale aj na našom trhu. O jej povedomie sa stará fakt, že patrí do portfólia Xiaomi, ktorý je na Slovensku mimoriadne populárny. Okrem veľkých svietidiel predáva aj menšie LED žiarivky, svetelné pásy, stolné lampičky a podobne.

Svetlo Yeelight YLXD76YL

Cena: 45,04 € | Poštovné: 6,09 € | Doručenie: 3-5 prac. dní

Dnes vám chceme ukázať svietidlo, ktoré sa bude hodiť takmer do každej miestnosti v byte či dome. Ide totiž o 23 W LED svetlo Yeelight YLXD76YL, ktoré vám bude slúžiť napríklad v chodbe, v spálni, v detskej izbe alebo kľudne aj kancelárii. Samotné zariadenie je vyrobené z hliníka a mliečneho skla. Vďaka tomu do miestnosti vrhá jemné svetlo, ktoré nedráždi.

Svetelný tok svietidla je až 1 500 lúmenov, čo postačí na väčšinu priemerných miestností. Veľkou výhodou je, že ho môžete pripojiť k domácej Wi-Fi a následne ho ovládať pomocou hlasového asistenta, telefónu, hodiniek alebo čohokoľvek iného, čo podporuje podobnú funkcionalitu.

Stropné svetlo od Yeelight sa nachádza v akčnej ponuke obchodu CAFAGO, ktorý ho predáva za cenu 45,04 €. Poštovné na Slovensku vás vyjde na 6,09 €, spolu tak zaplatíte 51,13 €. Verte nám však, že toto budú jedny z najlepšie minutých peňazí. Vieme to sami, niekoľko takýchto svetiel sme už vyskúšali.

Domov vám ho doručí kuriér do 3 až 5 pracovných dní.

V spolupráci s CAFAGO.