Úvod Zaujímavosti Nízke ceny pokračujú: Windows 10 Pro opäť kúpite za 5 €, Office...

Nízke ceny pokračujú: Windows 10 Pro opäť kúpite za 5 €, Office 2016 len za 22 €!

(PR) Obchod Keysworlds pripravil ďalšiu vlnu zliav.

0

Windows 10 patrí medzi najpoužívanejšie operačné systémy na svete. Je na desktopových počítačoch, notebookoch a dokonca aj niektorých tabletoch. Vedeli ste však, že si ho môžete kúpiť za poriadne nízku cenu? Ako nízku? Čo tak len niečo vyše 5 €. Pridajte k tomu parádnu cenu za Office 2016 Pro a máte poriadne lákavú ponuku.

Akciu zastrešuje obchod Keysworlds, ktorý okrem softvéru predáva aj PC hry a iný softvér, ktorý pre vás môže byť zaujímavý. Najväčším lákadlom pre mnohých je však Windows 10 Pro, resp. Office 2016 Pro, ktoré sa na Slovensku predávajú najlepšie.

Foto: Keysworlds

Len Windows? Cena začína na 5 €

Ak hľadáte len Windows v rôznych verziách, máme pre vás perfektný tip. Obchod Keysworlds spustil 45 % zľavu na všemožné druhy. Pri objednávke stačí zadať kupón EDB45 a aktivujú sa vám ceny nižšie. Odporúčame napríklad Windows 10 (2 licencie) za cenu 10,44 €. Jedna licencia vás tak vyjde na niečo nad 5 €.

Ešte viac, ešte lacnejšie

Pochopiteľne, v ponuke má toho obchod výrazne viac. Všetky produkty nižšie si môžete kúpiť s 50 % zľavou. Stačí zadať kupón Efu50.

Rýchlosť, cena a 100 % hodnotenie

Keysworlds je overený obchodník, ktorý sa špecializuje na predaje CD kľúčov a licencií pre rôzny softvér. Po zaplatení vám bude licencie doručená na vami zadaný e-mailový účet do niekoľkých minút.

V prípade, že by ste počas objednávania alebo po zadaní objednávky narazili na problém, neváhajte kontaktovať podporu obchodu na emailovej adrese service@keysworlds.com, ktorá vám rada pomôže. K dispozícii je 24/7.

V spolupráci s Keysworlds.