Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Deerma VC20 Plus: Tento bezdrôtový vysávač je fantastický, cena hlboko podliezla...

Xiaomi Deerma VC20 Plus: Tento bezdrôtový vysávač je fantastický, cena hlboko podliezla 100 €!

Xiaomi ukazuje, v čom je silný. Domácnosť vie vybaviť kvalitnými a lacnými spotrebičmi.

0

Xiaomi postupne dopĺňa nielen portfólio svojich smartfónov a hodiniek, ale aj portfólio zariadení určených pre domácnosť. Prémiové tyčové bezdrôtové vysávače nedávno Xiaomi rozšíril o niekoľko modelov, nezabudol však ani na cenovo dostupnejšie kúsky. Jedným z nich je aj Deerma VC20 Plus.

Xiaomi Deerma VC20 Plus

Cena: 76,49 € | Poštovné: Zadarmo (3 – 5 dní)

Xiaomi Deerma VC20 Plus disponuje osvedčeným dizajnom, ktorý firma používa aj pri výrazne drahších modeloch. Určený je pre ľudí, ktorí chcú mať po ruke bezdrôtový vysávač na bežné nečistoty v domácnosti.

Výkon zabezpečuje 150 W motor schopný vyvinúť sací výkon až 8 000 Pa. V porovnaní s minulou generáciou ponúka VC20 Plus až o 45 % vyššiu saciu silu. To je dosť na azda všetko, s čím sa môžete doma stretnúť. O výdrž sa stará 2 200 mAh batéria, ktorá vysávaču poskytuje 30 minút nepretržitého chodu.

Súčasťou vysávaču je samozrejme filtračný (cyklónový) systém, ktorý vzduch čistí od rôznych mikroskopických častíc spôsobujúcich alergie. Limituje sa tým samozrejme aj vírenie prachu v domácnosti, ktoré je často veľmi nepríjemným problémom.

Filter, ako aj nádobku na nečistoty samozrejme môžete umyť pod tečúcou vodou. Vďaka tomu vám jednotlivé súčiastky budú slúžiť výrazne dlhšie a peniažky tak ušetríte aj v dlhodobom horizonte.

V balení si nájdete samotný vysávač, kábel do elektriny, predlžovaciu trubicu, hubicu na podlahy, 2v1 nadstavec a nadstavec pre vysávanie úzkych priestorov. Chýbať nebude samozrejme ani manuál.

Xiaomi Deerma VC20 Plus si môžete kúpiť za 76,49 € v obchode TomTop. Obchod sa postará o zaslanie zariadenia z nemeckého skladu bez dodatočných poplatkov. Domov vám kuriérom príde o 3 až 5 dní od objednania.

V spolupráci s TomTop.