Úvod Zariadenia Hľadáte TOP darček na Vianoce? Podaríme vám kde ušetriť desiatky eur!

Hľadáte TOP darček na Vianoce? Podaríme vám kde ušetriť desiatky eur!

Overený obchod Geekbuying spúšťa akciu, ktorú sa oplatí nepremeškať.

3

Predajcovia po celom svete sa pomaly ale isto pripravujú na obrovský nápor spôsobený vianočnými sviatkami. Predtým, než prídu vianočné výpredaje majú niektoré obchody tradičnú akciu k 11. novembru. Štyri jednotky v dátume v Číne symbolizujú niečo ako „black friday,“ čo pre nás znamená, že sa môžete tešiť na veľmi zaujímavé ponuky.

Niekoľko z nich sme si pre vás dovolili vybrať, nájdete ich nižšie.

Obchod Geekbuying, ktorý má sklady po celej Európe (často z nich nakupujeme aj my) 2. novembra spustil veľkú akciu zameranú na najobľúbenejšiu elektroniku. Do akcie zaradil všetko od inteligentných hodiniek až po vysávače od Xiaomi. Jednoducho všetko, čo by ste možno chceli darovať vašim blízkym na Vianoce alebo niečo, čím by ste sa chceli obdarovať sami. Veď žijeme len raz, nie?

Akcia trvá od 2. novembra do 14. novembra. Jej súčasťou sú znížené ceny jednotlivých zariadení a samozrejme nechýbajú ani zľavové kupóny. K dispozícii sú 2. Jeden vám zníži cenu o 3 doláre pri nákupe do 30 dolárov (cca 26 €). Pri takejto objednávke zadajte kupón 11SALE201.

Jedno zo zariadení v zľave je aj bežecký pás od Xiaomi.

Ak si vyberiete niečo drahšie, čoho cena presiahne 100 dolárov, zadajte kupón 11SALE202. Cena sa vám zníži o 10 dolárov, teda 10 %. Prikladáme aj sľúbené tipy na zariadenia, ktoré by sa vám mohli páčiť.

Extrémne užitočné a výkonné. Také sú vysávače Xiaomi, ktoré sme niekoľkokrát recenzovali aj na TECHBYTE.

Redakčný výber

Všetky zariadenia sú dostupné z európskych skladov, najčastejšie z českého alebo poľského. Do dvoch až troch dní vám ich dovezie kuriér (DPD) bez nutnosti čokoľvek doplácať alebo dokladovať.

V AndroidPortal.sk momentálne testujeme napríklad bežecký pás Urevo U1 a tyčový vysávač JIMMY JV65 Plus. Môžete sa tak tešiť na testy. Objednávali sme ich práve z obchodu Geekbuying, ktorý ich doručuje z európskych skladov.

V spolupráci s Geekbuying.